Connect with us

EVENIMENT

Ana Maria Brânză, campioană mondială la scrimă, intră în lumea Disney în noul film „Mica Sirenă”

Publicat

ana maria branza sursa foto facebook

Ana Maria Brânză va face un pas din lumea sportului către lumea Disney într-un nou film ce marchează 100 de ani de magie Disney. Sportiva va împrumuta vocea personajului Perla, o sirenă populară din Regatul Atlantidei, în versiunea dublată în limba română a filmului live-action ,,Mica Sirenă”.

Varianta dublată în limba română a celebrei ecranizări live-action Mica Sirenă, de la Walt Disney Pictures aduce publicului român de pretutindeni o surpriză cu notă aleasă, astfel renumita sportivă-scrimeră cunoscută în întreaga lume, Ana Maria Brânză îi împrumută din agilitatea şi tenacitatea sa desăvârşită unui personaj ales, sirena Perla, o sirenă populară în Regatul Atlanticii care captează atenţia prin felul ei unic de a fi!

Ana Maria Brânză este una dintre cele mai celebre sportive ale tuturor timpurilor din România, de asemenea autoare, speaker motivational şi imaginea unor produse de profil.

Scrimera a fost vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing şi 2020 de la Tokyo , campioană olimpică distinsă cu aur pe echipe la ediţie din 2016 de la Rio de Janeiro, de trei ori campioană mondială (2019 la individual şi 2010 şi 2011 pe echipe) şi de şapte ori campioană europeană (2013 la individual şi 2006, 2008, 2009, 2011, 2014 şi 2015 pe echipe).

A câştigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondială şi a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009, 2012–13, 2019–20 şi 2020–21.

Sursa Mediafax.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Jurnalistul clujean Liviu Alexa, AMENINȚAT cu moartea. Cel care i-a VANDALIZAT mașina și-a recunoscut fapta

Publicat

liviu alexa 1.jpg

În mai 2019, mașina jurnalistului clujean Liviu Alexa a fost vandalizată de către interlopul Tudor Cîrje, care de altfel și-a și recunoscut fapta. Ziar de Cluj face una dintre cele mai importante dezvăluiri din ultimii ani, una care poate schimba întregul parcurs al cazului studentei moarte Gabriela Ripan, ucisă de infractorul traficant de droguri Tudor Cîrje în urma unui teribil accident de mașină.

Jurnalistul acuză poliția și procuratura de pasivitate și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Hidroelectrica va investi în panouri fotovoltaice flotante de circa 1.500 MW, alături de o companie din Emirate

Publicat

hidroelectrica va investi în panouri fotovoltaice flotante de circa 1.500

Hidroelectrica va investi, alături de o companie din Emiratele Arabe Unite, în parcuri fotovoltaice flotante cu o putere de circa 1.500 de Megawaţi. Anunțul a fost făcut vineri de către preşedintele Hidroelectrica, Bogdan Badea, în cadrul unei conferinţe pe tema pieţei de capital.

„Compania Hidroelectrica se focusează pe mai multe targeturi. Primul target este să ne menţinem şi să creştem profitabilitatea companiei şi performanţa financiară, ceea ce vine la pachet şi cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Contractul pentru reabilitarea și modernizarea sediului IPJ Alba a fost semnat. Cum vor arăta clădirile și cât vor costa lucrările

Publicat

contractul pentru reabilitarea și modernizarea sediului ipj alba a fost

Trei corpuri de clădire ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba vor fi reabilitate și modernizate printr-o investiție de peste 34 milioane de lei, finanțată prin PNRR. Contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor a fost semnat vineri, 22 septembrie.

Câștigătorul licitației este Asocierea SC Lincoln Plus SRL – Secret Art SRL – Concept Studio SRL, iar valoarea contractului este de 32.898.442,00 lei, fără TVA. Durata de execuție a lucrărilor, conform…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Laboratorul mobil nu a identificat DEPĂȘIRI ale normelor de amoniac la Rediu. Mirosul din Cluj, CUMULAT de la CMID și Rediu

Publicat

1695390438 masina miros.jpg

Laboratorul mobil deplasat la Rediu pentru a determina sursa mirosului din Cluj-Napoca nu a constatat depășiri ale normelor de amoniac, deși în acel moment era în plină desfășurare operațiunea de împrăștiere a îngrășământului natural. Concluziile specialiștilor au fost că mirosul a provenit cumulat din două surse, CMID și Rediu.

„Având în vedere măsurătorile pe 24 de ore, efectuate în teren în data de 20 septembrie, cu laboratorul mobil al…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe