Connect with us

ACTUALITATE

ANALIZĂ. 141 de apeluri primite în Cluj la 119 – sesizări a cazurilor de ABUZ împotriva copiilor, în ultimele 6 luni

Publicat

119 telefon abuz e1660733518805.jpg

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a realizat, împreună cu conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Cluj, o analiză a activității derulate de serviciul de Call center destinat sesizării cazurilor de abuz împotriva copiilor – 119.

„Alin Tișe: „Încurajăm, o dată în plus, minorii și persoanele adulte din județ, indiferent de calitatea pe care o au, să apeleze fără ezitare numărul unic 119. Specialiștii din cadrul D.G.A.S.P.C. Cluj sunt în permanență la dispoziția celor care au cunoștință și doresc să sesizeze cazurile de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Valeriu Iftime a preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Botoșani. Cei doi vicepreședinți sunt din Dorohoi

Publicat

iftime 1000x600.jpg

Publicitate

Luni, într-un cadru festiv, noul președinte al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Valeriu Iftime, dar și consilierii județeni, au depus jurământul. Cei doi vicepreședinți cu care Valeriu Iftime se va consulta în problemele județului sunt ambii din Dorohoi.

Primul, din partea PSD, Dorin Birta, a mai fost pe această poziție în mandatul Doinei Federovici. Celălalt vicepreședinte este Constantin Bursuc, un om de afaceri din Dorohoi, unul dintre pilonii liberali din cel de al doilea municipiu al județului.

În prezența prefectului Dan Nechifor, dar și a numeroși primari, Valeriu Iftime a fost învestit în funcția de președinte al…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Bicicliști și pietoni, din municipiul Botoșani, amendați pe capete de polițiști, după o acțiune amplă

Publicat

pietoni.jpg

Publicitate

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare abateri ale biciliștilor.

 

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 120 de persoane, dintre acestea, 23 de pietoni și 18 biciliști și au fost controlate 48 de autovehicule.

 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 23.000 de lei, dintre acestea 17 fiind aplicate pentru abateri ale pietonilor, iar 9 pentru abateri ale biciliștilor.

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un motociclist din Flămânzi, care dat o raită prin oraș după ce s-a îmbătat

Publicat

motociclisti1.jpg

Publicitate

Duminică, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Flămânzi, o motocicletă condusă de un tânăr, din aceeași localitate.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

FOTO cu caracter ilustrativ

Publicitate

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Botoșani: 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, atât avea un șofer de 38 de ani când l-au oprit polițiștii

Publicat

etilotest.jpg

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au oprit pentru control, pe strada Dreptății din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate.

 

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabiliri alcoolemiei.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe