Connect with us

EVENIMENT

ANALIZĂ. Chiriile garsonierelor din Cluj-Napoca, cele mai mari din România la sfârșitul anului 2023. Cele mai ieftine cartiere

Publicat

blocuri reabilitare termica 1.jpg

Anul 2023 a fost unul excelent pentru evoluția segmentului de închirieri de pe piața rezidențială, dacă în trecut preferința românilor de a fi proprietari era extrem de vizibilă la nivelul sectorului, anul acesta, în special în marile orașe, lucrurile s-au schimbat, arată o analiză la nivel național, care include și Cluj-Napoca, făcută de Imobiliare.ro.

Unii  dintre cumpărătorii care au întâmpinat dificultăți în privința creditării s-au orientat,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Câți urși vor fi vânați până în 2025. Legea cu măsuri de prevenire a atacurilor asupra populației, aprobată de Camera Deputaților

Publicat

urs observat în localitatea măgina, aiud. locuitorii din zonă, avertizați

Legea ce vizează măsuri de gestionare a populaţiei de urşi a fost aprobată luni de plenul Camerei Deputaţilor, reunit în sesiune extraordinară.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rezultate finale admitere colegiu militar 2024. Candidați repartizați la Alba Iulia și în țară. Locuri libere pentru transfer

Publicat

colegiul național militar „mihai viteazul” alba iulia a obținut o

Rezultate finale admitere colegiu militar 2024. Ministerul Educației a publicat rezultatele finale ale admiterii la Colegiul Militar din Alba Iulia și la celelalte colegii militare din țară. Sunt disponibile și locuri libere pentru transfer, în cazul elevilor admiși la alte licee, care doresc să-și continue studiile la colegiile militare.

Citește mai departe

EVENIMENT

Examen de titularizare Cluj. ATENȚIE, profesori. Două centre, relocate din cauza CANICULEI

Publicat

1661867832 examen.jpg

Profesorii clujeni vor susține miercuri, 17 iulie, proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor, catedrelor didactice vacante sau rezervate din învățământul preuniversitar.

Examenul de titularizare se va desfășura pe caniculă, iar din acest motiv Inspectoratul Școlar Cluj a luat măsuri speciale în acest an pentru a oferi condiții cât mai bune cadrelor didactice.

Examen de titularizare Cluj. ATENȚIE, profesori. Două centre, relocate din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pepinieră pentru producerea puieților de rășinoase și foioase containerizați, cu bani din PNRR, la Ocolul Silvic Sapcea Cugir

Publicat

pepinieră pentru producerea puieților de rășinoase și foioase containerizați, cu

O nouă pepinieră pentru producerea puieților de rășinoase și foioase containerizați urmează să fie înființată de Ocolul Silvic Sapcea Cugir, cu bani din PNRR. Investiția se ridică la peste un milion de lei. 

Citește mai departe