Connect with us

ACTUALITATE

Anchetă la o școală din București, după ce o învățătoare s-a filmat cum țipă la copii

Publicat

Un nou caz revoltător, la o școală din București, după ce un părinte a făcut publică o filmare din care se vede cum copii de clasa pregătitoare sunt terorizați de propria învățătoare, care țipă la ei isteric. Iar motivul pentru care învățătoarea țipă la copii este pentru că micuții nu cântă suficient de bine.

Se pare că învățătoarea s-a filmat singură și, probabil din greșeală, a distribuit clipul video în grupul de Whatsup al părinților.

Directorul Școlii nr. 27, din sectorul 2, unde lucrează învățătoarea, a declarat că femeii îi pare rău pentru această ieșire și și-a motivat gesturile prin faptul că abia aflase cu o zi înainte că mama ei este foarte bolnavă.

Legat de sancțiunile pe care le riscă învățătoarea, directorul școlii a spus că „se ajunge până la desfacerea contractului de muncă, pot fi scăderi de salariu, cele mai grave”.

 

 

 

 

 

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Programul de lucru al RER Vest-RETIM în județul Alba, valabil în data de 15 august 2022, sărbătoare legală

Publicat

retim rer vest scaled e1660215795483 1000x600.jpg

Asocierea RER Vest – RETIM informează clienţii şi colaboratorii săi din județul Alba asupra programului de lucru valabil în data de 15 august 2022, „Adormirea Maicii Domnului”, sărbătoare legală.

Colectarea de deșeuri

Activitatea de colectare a deşeurilor din toate localităţile din județul Alba în care operează Asocierea RER Vest – RETIM se va desfăşura la fel ca într-o ZI OBIȘNUITĂ.

Astfel, dacă în ziua de luni, 15 august2022, erau programate colectări de la adrese, acestea se vor face ca de obicei, compania RETIM asigurând permanența…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Lemn fără acte, confiscat de la o firmă din comuna Unirea. Amendă de 10.000 de lei pentru reprezentantul societății

Publicat

lemn 7.jpg

Polițiștii din Alba au confiscat lemn fără acte de la o societate comercială din comuna Unirea. Reprezentantul societății a fost amendat cu 10.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 10 august, poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au efectuat un control la o societate comercială din comuna Unirea, specializată în depozitarea, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente legale pentru cantitatea de 56,9 metri cubi de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Autoritatea pentru Reformă Feroviară cumpără 20 de trenuri electrice care vor atinge 200 de km/h. Alba Iulia, pe una dintre rute

Publicat

gara alba iulia 1000x600.jpg

Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) deschide seria achiziţiilor de material rulant prin PNRR, anunţul fiind publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SICAP), în urma validării de către Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP.

Este vorba despre 20 de trenuri de lung parcurs, electrice. Trenurile se vor putea deplasa cu o viteză maximă de 200 km/h şi vor oferi o capacitate de transport de minimum 160 locuri fixe (clasa întâi şi clasa a doua) şi minim 160 locuri în picioare.

ARF menţionează că a fost lansată, prin PNRR, procedura…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

EXCLUSIV. Criză de VACCINURI pentru copii, la Cluj. Cel HEXAVALENT lipsește cu TOTUL. DSP Cluj așteaptă dozele de la minister

Publicat

vaccin pixabay.jpg

Criză de vaccinuri pentru copii, la Cluj. Dozele de Hexacima, vaccinul hexavalent care se administrează copiilor la 2, 4 și 6 luni, au fost epuizate și nu sunt suficiente nici cele pentru alte două tipuri de imunizări pentru copiii mici.

Hexacima, sau vaccinul hexavalent, care se administrează copiilor cu vârste de 2,4 și 6 luni lipsește cu desăvârșire la Cluj. Problema este una la nivel național, potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj, cu toate că vaccinul este inclus în schema de vaccinare gratuită și obligatorie a copiilor.

Vaccinurile trebuie să vină de la Ministerul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe