Connect with us

EVENIMENT

Anchetatorii crimei din Caracal au indicii legate de o a treia victimă a lui Dincă. Cercetări în alte 20 de dispariții suspecte

Publicat

crima caracal

Cazul crimelor de la Caracal se complică. Se pare că este întradevăr vorba despre un criminal în serie, o variantă lansată încă de la început, informează ziarul Alba24.ro

Procurorii au indicii, în baza probelor analizate, că Gheorghe Dincă ar fi făcut și o a treia victimă pe lângă Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, au declarat surse judiciare citate de Ziare.com.

Mai mult, jurnaliștii publicației citate spun că sunt analizate alte 20 de dispariții care ar putea avea legătură cu criminalul din Caracal.

Aceasta ar fi Alexandra Goghez, o tânără de 17 ani care a dispărut de acasă în 2015 și care a fost găsită moartă în parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova. Fata era decapitată și s-a dovedit că fusese jefuită și violată.

Mai mult, surse apropiate anchetei spun că există indicii că încă 20 de disparții ar putea avea legătură cu Gheorghe Dincă, fiind făcute cercetări amănunțite în acest moment legat de posibila ucidere a încă 20 de fete.

Rezultatul testelor ADN primite de anchetatori în cursul acestei seri indică faptul că oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită, violată și ucisă, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate anchetei.

Pe de altă parte, unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a confirmat la un post de televiziune că familia Măceșanu a fost înștiințată în privința rezultatelor testelor ADN.

Surse judiciare au precizat că Gheorghe Dincă a confirmat declarația inițială că a ucis-o atât de Alexandra Măceșanu, cât și pe Luiza Melencu, precum și procedura prin care a făcut-o.

Ancheta se desfășoară cu dificultate din cauza procedurilor, dar și din cauză că au existat probleme mari la nivelul instituțiilor locale ezitante în primele ore ale căutărilor Alexandrei Măceșanu și, se pare, controlate într-o oarecare măsură de interlopii locali.

De asemenea, aceste instituții comunică foarte prost, mai mult pe surse, ceea ce face ca multe dintre informațiile care ajung la public să fie contradictorii.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

EURO 2024: Gooool! Nicolae Stanciu deschide scorul pentru România, în meciul cu Ucraina: 1-0

Publicat

euro 2024: gooool! nicolae stanciu deschide scorul pentru românia, în

EURO 2024: Căpitanul Nicușor Stanciu a marcat primul gol în meciul România-Ucraina. Scorul este 1-0.

Mai jos,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Iată bătăușii care au lovit un tănâr în stația CTP de pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca. Sunt căutați de Poliție

Publicat

whatsapp image 2024 06 17 at 12.51.52 1 e1718618673404.jpeg

Doi bătăuși care au băgat, sâmbătă, un tânăr de 19 ani în spital, după ce l-au lovit în timp ce erau într-o stație de transport în comun de pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca, sunt căutați de Poliție.

Potrivit unor surse, în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că, un tânăr de 19 ani, în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Consiliul Concurenţei, investigaţie pe piaţa serviciilor de citire a contoarelor de energie. Posibile trucări ale unor licitații

Publicat

consiliul concurenţei, investigaţie pe piaţa serviciilor de citire a contoarelor

Consiliul Concurenţei, investigaţie pe piaţa serviciilor de citire a contoarelor de energie. Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a declanşat o investigaţie privind posibile trucări ale unor licitaţii publice organizate de unele autorităţi/entităţi contractante pentru atribuirea contractelor de servicii de citire a contoarelor de energie electrică din România.

Citește mai departe

EVENIMENT

American Councils for International Education anunţă lansarea turului de studiu pentru studenți Elie Wiesel 2024. Criterii

Publicat

american councils for international education anunţă lansarea turului de studiu

American Councils for International Education Romania invită studenţii, masteranzii și doctoranzii cetăţeni români cu vârste între 20 și 27 de ani să candideze pentru a participa la programul Elie Wiesel Study Tour care va avea loc în perioada 25 august – 4 septembrie 2024.

Citește mai departe