Connect with us

EVENIMENT

Angajări la stat, în Alba. Se caută medici, bucătari, contabili, paznici, sau asistenți. Lista locurilor de muncă vacante

Publicat

angajări la stat, în alba. se caută medici, bucătari, contabili,

Angajări la stat. Mai multe posturi sunt vacante în această perioadă în instituții publice din județul Alba. Sunt organizate concursuri, pentru ocuparea acestora.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bîrligea RĂMÂNE. Cristi Balaj (CFR Cluj): Contractul se PRELUNGEȘTE pe trei ani

Publicat

birligea cfr cluj.jpg

Dat ca și plecat în această vară de la CFR Cluj, atacantul Daniel Bîrligea va semna prelungirea contractului cu echipa ardeleană.

Contractul actual al lui Bîrligea ar fi expirat vara viitoare, iar în iarnă ar fi putut negocia cu oricine, pentru că ar fi intrat în ultimele 6 luni de contract. Noua înțelegere dintre jucătorul de națională și CFR Cluj se va întinde pe 3 ani.

Bîrligea RĂMÂNE. Cristi Balaj (CFR Cluj): Contractul se PRELUNGEȘTE pe trei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Aplicația eDAC folosită la maxim în Alba: Peste 1200 de persoane și mașini verficate de polițiști în ultimele 48 de ore.

Publicat

aplicația edac folosită la maxim în alba: peste 1200 de

Polițiștii și jandarmii din Alba au efectuat în ultimele 48 de ore acțiuni, pe tot teritoriul județului. Acestia au efectuat prin intermediul aplicației eDAC, 778 de verificări de persoane și 505 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Avertizare de INUNDAȚII pe râuri din Cluj și din alte județe

Publicat

inundatii 3 scaled e1661762429823.jpg

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până la miezul nopţii în şase bazine hidrografice, ce traversează judeţe din Transilvania, Moldova, Maramureş şi Crişana.

Astfel, până la ora 00:00 se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide, creşteri de debite şi de niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie, pe râurile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trei bărbați prinși de polițiștii din Alba, în ultimele doă zile, beți la volan. Care dintre ei avea ce mai mare alcoolemie

Publicat

trei bărbați prinși de polițiștii din alba, în ultimele doă

Trei bărbați din Alba s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși în ultimele două zile beți, la volanul mașinilor. Este vorbva despre un bărbat din Daia Română, altul Turda-Cluj și unul din Sâncel. 

Citește mai departe