Connect with us

ACTUALITATE

Angajări la STAT: Posturi vacante în instituții publice din județul Alba. Condiții pentru candidați

Publicat

scrisoare petitie reclamatie birou laptop pixabay 1000x600.jpg

Mai multe posturi sunt vacante în această perioadă în instituții publice din județul Alba.

Candidații interesați de ocuparea acestora trebuie să îndeplinească unele condiții, privind studiile, vechimea de muncă și alte cerințe.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare:

  • are cetățenia română, cetățenie a altor state…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Fara Alexandru, sportiv legitimat la CS Unirea Alba Iulia, locul 2 la Campionatul Național de Taekwondo WT – Tineret

Publicat

cs unirea alba iulia competitie de taekwondo sportiv fara alexandru e1664256416743 1000x600.jpg

Fara Alexandru, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de argint la Campionatul Național de Taekwondo WT, la Tineret, desfășurat în 24 septembrie la Odorheiul Secuiesc, județul Harghita.

Acesta a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme. Și sportivul Galea Mario a avut o prestație bună, la categoria sa de greutate – 55 de kilograme, însă a pierdut în mediul pentru medalie.

Ambii sportivi au 15 ani și sunt pregătiți de către instructorul Alin Moldovan.

„Mă declar mulțumit de rezultate, mai ales având în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. EVENIMENT MONDEN. Botezul lui Iair, băiețelul Vlăduței Lupău. Andra, invitat special

Publicat

vladuta lupau.jpg

Marți are loc un eveniment monden major la Cluj-Napoca și anume botezul lui Iair, băiețelul artistei Vlăduța Lupău și al soțului său, Adrian Rus, care a venit pe lume în 6 august. Micuțul va avea trei perechi de nași. 

Slujba de creștinare va avea loc la o biserică, în cadrul restrâns, iar în cursul serii este programată masa la restaurantul de la Wonderland.

Printre invitații la botez se numără mai mulți artiști, printre care și Andra, care a venit special de la București pentru acest eveniment.

Citește Vlăduța Lupău se pregătește pentru BOTEZUL fiului său. Va avea 3 perechi de…
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cod Portocaliu de inundații pe râuri din județul Alba. Viituri rapide și torenți, pe râurile din bazinul hidrografic Arieș

Publicat

viitura 04.jpg

Hidrologii au emis marţi o avertizare Cod Portocaliu de viituri, valabilă în orele următoare pe cursuri de apă din bazinul hidrografic al râului Arieş.

Potrivit hidrologilor, până la ora 12:00, va fi risc de viituri majore generatoare de revărsări importante, care pot conduce la inundarea de gospodării şi obiective social-economice şi se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi viituri rapide, cu posibile depăşiri ale Cotelor de inundaţie, pe râurile din bazinul hidrografic Arieş – bazin amonte S.H. Câmpeni, din judeţul Alba.

De…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Joe Biden îl va primi pe omologul său francez Emmanuel Macron la Washington

Publicat

emanuel macron sursa foto facebook

Preşedintele american Joe Biden îl va primi pe omologul său francez Emmanuel Macron la 1 decembrie la Washington, pentru o vizită de stat, a anunţat luni purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, potrivit AFP.

„Această vizită va fi o dovadă a profunzimii şi forţei relaţiei dintre SUA şi Franţa, cel mai vechi aliat al nostru”, a declarat ea.

Vizitele de stat sunt celebrate cu mare pompă şi contrastează astfel cu reuniunile bilaterale organizate de preşedinţii americani pentru liderii străini. Sub preşedinţia lui Biden nu a avut loc niciuna până acum, explicaţia oferită de Karine Jean-Pierre fiind că restricţiile legate de pandemia de COVID-19 au împiedicat asta.

Întrebată despre alegerea Franţei pentru această premieră în mandatul lui Biden, purtătoarea de cuvânt a răspuns că „acordăm o mare importanţă relaţiilor noastre cu Franţa”.

 

Joe Biden îl va primi pe omologul său francez Emmanuel Macron la Washington: valori democratice comune

Legăturile sunt „fondate pe valori democratice comune, pe legături economice şi o cooperare în materie de apărare şi de securitate”.

Relaţiile dintre Paris şi Washington au cunoscut o criză majoră anul trecut, când Australia a anunţat brusc că renunţă la un contract de achiziţie de submarine convenţionale franceze în favoarea unui acord pentru submarine nucleare de atac americane.AGERPRES

Citește mai departe