Connect with us

EVENIMENT

Angajările în Ministerul de Interne, blocate de noul ministru: ”Concursurile, organizate mai mult pentru pile şi relaţi”

Publicat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, marţi, că nu va tolera abuzurile sau presiunile politice, susţinând că examenele şi concursurile sunt organizate, „mai mult”, „pentru pile şi relaţii” şi va depune toate eforturile pentru depolitizarea prefecturilor şi celorlalte structuri ale MAI, astfel încât să conteze numai profesionalismul.

„Evident că, dacă se fac unele abuzuri sau presiuni politice, pe unii sau pe alţii, nu voi fi de acord şi nu voi tolera aşa ceva. Concursurile acestea şi examenele sunt organizate mai mult, cred, că pentru pile şi relaţii. Nu ştiu dacă strict politice, dar în mare măsură da. (…) Va conta profesionalismul şi eu voi depune toate eforturile pentru depolitizarea prefecturilor şi celorlalte structuri din MAI”, a afirmat Vela, la sediul MAI.

Vezi și ANGAJĂRI în MAI. Peste 8500 de posturi la Inspectoratele pentru Situații de Urgență

El a precizat că organizarea concursurilor pentru ocuparea unor posturi va fi sistată până va fi finalizat auditul privind activitatea din structurile subordonate ministerului şi vor fi analizate variante de restructurare a acestuia.

„Până la urmă, această sistare şi această suspendare este şi firească, având în vedere că dorim, pentru 2020, o regândire şi o reorganizare a ministerului şi, evident, o propunere de buget pertinentă şi corectă pentru 2020”, a spus Vela. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Cum arată Autostrada Sibiu – Pitești pe Secțiunea 4. Stadiul fizic al lucrărilor, aproape de jumătate

Publicat

video: cum arată autostrada sibiu – pitești pe secțiunea 4.

Stadiul fizic al lucrărilor pe Secțiunea 4 a Autostrăzii Sibiu-Pitești a ajuns la 47,14%, au transmis marți reprezentanții CNAIR. 

Drumurile tehnologice sunt executate în proporție de 100%, procentul fizic de executie piloti forați este de 100%, volumul de beton turnat la structuri până în prezent este de 57.000 metri cubi, iar fundațiile la podețe sunt realizate la 12 din totalul de 16.

Cele două stații de betoane…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc dă asigurări că metroul se face, indiferent de discuțiile privind PNRR: Poate beneficia de multiple surse de finanțare

Publicat

statie metrou cluj.jpg

Primarul Emil Boc a reiterat marți că metroul din Cluj-Napoca se va face, indiferent dacă banii din PNRR vor fi alocați sau vor trebui căutate noi surse de finanțare.

Primarul Clujului, Emil Boc, a subliniat marți, din nou, angajamentul administrației locale față de construcția metroului, subliniind că proiectul va continua indiferent de discuțiile privind Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Întăresc ceea ce am spus: dincolo de orice…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de circulație pe A1 Sibiu-Sebeș-Deva și pe alte segmente de autostradă. Atenționări pentru șoferi

Publicat

restricții de circulație pe a1 sibiu sebeș deva și pe alte segmente

CNAIR anunță restricții de circulație pe A1 Sibiu-Sebeș-Deva și pe alte segmente de autostradă. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență și să respecte reglementările rutiere.

Restricții de circulație, 3 septembrie

  • A1 Pitești-București – km 115, până la ora 17.00- pe calea 2, sens Pitești-Bucuresti, banda 1 restricționată pentru reparații rost de dilatație
  • A1 Sibiu – Cristian – km 254+300 –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avertizări meteo de caniculă până miercuri, 4 septembrie, în Alba și alte zone din țară. Cod Portocaliu în patru județe

Publicat

avertizări cod galben pentru luni și marți, în jumătate din

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat avertizările de caniculă. Alba și alte județe din țară sunt sub Cod Galben de temperaturi ridicate până miercuri, 4 septembrie.

Județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți și Dolj rămân sun avertizare Cod Portocaliu, cu maxime de 37 de grade.

Marți, va fi cald în aproape toată țara. Doar trei județe din centrul țării scapă de atenționările de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe