Connect with us

EVENIMENT

Angajat al Poliţiei Locale Satu Mare, reţinut pentru agresiune sexuală cu un minor

Publicat

arestat catuse.jpg
fotografie cu caracter ilustrativ

Un membru al Poliției Locale Satu Mare a fost reținut pentru 24 de ore în legătură cu acuzații de agresiune sexuală asupra unui minor, iar în urma acestui incident, el a fost suspendat din funcție, potrivit informațiilor furnizate de Primăria Satu Mare, marți.

„În data de 18.12.2023, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au reţinut un bărbat în vârstă de 48 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală cu un minor.

Acesta este angajat în cadrul Dispeceratului Poliţiei Locale Satu Mare ca personal neoperativ, efectuând activităţi specifice de dispecerat”, precizează sursa citată.

Angajatul Poliţiei Locale a fost suspendat din funcţie.

„De menţionat este faptul că acesta nu a ridicat suspiciuni la nivelul instituţiei, desfăşurându-şi activitatea profesională în mod corect, fără a fi înregistrat abateri disciplinare.

La examenul psihologic anual, efectuat la începutul lunii decembrie a anului curent, a fost declarat apt, nefiind sesizate de către psiholog probleme comportamentale în prezent şi nici în anii anteriori.

În urma măsurilor de reţinere luate de organele judiciare, acesta a fost suspendat din funcţie până la finalizarea cercetărilor, urmând să fie luate măsurile legale care se impun.

Conducerea Poliţiei Locale Satu Mare nu tolerează niciun fel de conduită din partea angajaţilor şi ia măsuri ferme împotriva tuturor celor care încalcă normele legale specifice”, arată sursa citată. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Infochioșc cu sistem touch pentru turiști, la Centrul de informare turistică a județului Alba. Achiziție, lansată în SEAP

Publicat

infochioșc cu sistem touch pentru turiști, la centrul de informare

Infochioșc cu sistem touch pentru turiști, la Centrul de informare turistică a județului Alba. Consiliul Județean Alba a lansat pe 20 mai, în SEAP, o licitație pentru achiziția unui infochioşc (totem) de exterior, cu sistem touch. Acesta urmează să fie amplasat la noul sediu al instituției din Cetatea Alba Carolina, respectic la Centrul de informare turistică a judeţului Alba.

Citește mai departe

EVENIMENT

Examenele de corigență 2024 pentru elevii de gimnaziu și liceu. În ce perioade vor fi organizate în acest an școlar

Publicat

examenele de corigență 2024 pentru elevii de gimnaziu și liceu.

Examenele de corigență pentru elevii de gimnaziu și liceu vor fi organizate în iulie 2024. Cei care nu le promovează vor rămâne repetenți. Ministerul Educației a informat inspectoratele școlare despre perioadele de desfășurare a acestor examene.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Peşti MORȚI pe Valea Salcă, în Dej. Poluarea ar proveni de la Parcul Balnear Toroc

Publicat

pesti morti 2.jpg

Pe Valea Salcă, în zona Dej, au apărut, marți, pești morți. Specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor monitorizează situația. Posibila cauză a mortalității ar fi apa deversată din Parcul Balnear Toroc, fapt pentru care a fost sistată deversarea din lac.

„În cadrul acțiunii de monitorizare a cursurilor de apă, astăzi, 21 mai, specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Cluj au observat mortalitate piscicolă pe Valea Salcă, pe tronsonul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sancțiune drastică pentru fostul ministru care l-a agresat pe Florin Roman: Va avea salariul tăiat pentru jumătate de an

Publicat

video: momentul în care florin roman a fost agresat fizic

Dan Vîlceanu a fost sancționat de către Comisia Juridică din cadrul Camerei Deputaților. Este vorba despre o sancțiune drastică venită după ce l-a agresat pe deputatul PNL De Alba, Florin Roman. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe