Connect with us

EVENIMENT

ANI GREI de închisoare pentru bărbatul care a ucis-o pe fetița din Arad

Publicat

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad are de plătit daune de 1.500.000 euro. Instanța a dispus pe numele acestuia 18 ani de închisoare, spune avocatul Adrian Cuculis.

Criminalul fetiței din Arad, pe care a incendiat-o lângă un cimitir după ce o omorâse în apartament, în timp ce mama ei era internată în maternitate, are de plătit daune de 1.500.000 euro.

„18 ani de închisoare a dispus instanța pentru faptele comise. Decizia este pe fond și ne așteptăm să NU mai fie contestată. Tatăl (pe care l-am reprezentat) își caută acum dreptatea cu privire la locul unde a fost îngropată fetiță lui, fiindcă inițial nu-și dăduse acordul că fata să fie înmormântată în Arad”, declară avocatul.

La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, trupul unei fetițe incendiate a fost găsit la marginea cartierului Bujac din Arad, în apropierea unui cimitir. Tatăl vitreg al fetei ucise a fost reţinut și și-a recunoscut fapta.

Cercetările au scos la iveală faptul că bărbatul a omorât-o pe fetița iubitei sale lovind-o, după care i-a incendiat trupul neînsuflețit și l-a abandonat. MEDIAFAX

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Nicolae Furdui Iancu împlinește 69 de ani de viață și 45 de carieră. ”Cel mai iubit dintre moți” și destinul lui de bun român

Publicat

nicolae furdui iancu împlinește 69 de ani de viață și

Nicolae Furdui Iancu împlinește sâmbătă, 26 octombrie, 69 de ani. Tot anul acesta a împlinit 45 de ani de carieră muzicală. Artistul din Alba Iulia este, în continuare, unul dintre cei mai apreciați artiști români de muzică populară. Vocea sa inconfundabilă este asociată cu piese care evocă spiritul românesc, mândria națională și dragostea pentru moștenirea culturală a Transilvaniei.

Artistul din Alba Iulia s-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MESAJE de Sfântul Dumitru 2024: Urări și felicitări de „La mulți ani” pentru familie, prieteni sau colegi

Publicat

mesaje de sfântul dumitru 2024: urări și felicitări de „la

MESAJE de Sfântul Dumitru 2024Felicitări, mesaje, SMS -uri, urări de „La mulţi ani” pe care le poți trimite prietenilor care își sărbătoresc ziua numelui. Mesaje de Sfântul Dumitru haioase și amuzante. Dacă ai sărbătoriți în familie, la serviciu sau printre prieteni noi îți dăm o listă a celor mai frumoase urări și sms-uri pe care le poți trimite pentru a-i felicita de ziua lor onomastică.

Sărbătoarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. O mașină a luat FOC într-o parcare subterană din Cluj-Napoca. 300 de persoane au fost EVACUATE

Publicat

pompieri incendiu bun e1703346529669.jpg

O mașină a luat foc în parcarea subterană a unei clădiri de birouri de pe Bdul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca. Aproximativ 300 de persoane s-au autoevacuat.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru a stinge un incendiu care a cuprins un autoturism aflat într-o parcare subterană de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE VIDEO. Defilare de Ziua Armatei Române la Cluj-Napoca. Elicoptere militare survolează orașul

Publicat

ziua armatei 1 e1729839313438.jpg

Divizia 4 Infanterie Gemina organizează, vineri, începând cu ora 10.00, la Monumentul „Glorie Ostașului” Român din Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca un eveniment pentru a marca Ziua Armatei Române.

Detaşamentul de onoare va fi constituit din militari ai Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureșianu”, Batalionului 55 Comunicații și Informatică „Napoca”, Batalionului 400 Sprijin  „Feleacu” și Muzica Militară a Brigăzii 81 Mecanizată…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe