Connect with us

EVENIMENT

Ansamblu de locuinţe din Cernavodă, cuprins de flăcări. Zeci de persoane au fost evacuate

Publicat

pompieri

Zeci de persoane s-au evacuat în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un ansamblu compus din cinci spaţii de locuit, la Cernavodă, pentru stingerea flăcărilor intervenind 19 pompieri, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”.

„19 pompieri cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Cernavodă au intervenit pentru lichidarea incendiului izbucnit la acoperişul unui ansamblu de locuinţe compus din cinci spaţii pentru locuit. La ajungerea echipajelor, 30 de persoane se autoevacuaseră”, potrivit ISU.

Conform sursei menţionate, în incendiul pentru stingerea căruia pompierii au intervenit circa o oră şi jumătate au ars acoperişul unui imobil, pe o suprafaţă de aproximativ 45 metri pătraţi, şi un perete lateral, pe 15 metri pătraţi. Au fost salvate celelalte patru imobile şi bunurile din interior.

Cauza probabilă a izbucnirii focului este un scurtcircuit la cabluri electrice defecte sau izolate necorespunzător, susţin pompierii. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Definitivat 2024: Când se publică primele rezultate la examen. Cum pot fi depuse contestații. Ce trebuie să știe candidații

Publicat

definitivat 2024: când se publică primele rezultate la examen. cum

Definitivat 2024: Peste 110 candidați din Alba au susținut proba scrisă în cadrul concursului de Definitivat, alături de colegi din țară. Primele rezultate vor fi publicate de Ministerul Educației marți, 30 iulie. Cei nemulțumiți de note vor putea depune contestații, până miercuri, 31 iulie.

Citește mai departe

EVENIMENT

Nou traseu pentru plimbări în Cetatea Alba Carolina. Amenajările propuse pentru șanțurile exterioare de est. Ce se schimbă

Publicat

nou traseu pentru plimbări în cetatea alba carolina. amenajările propuse

Amenajările propuse pentru șanțurile exterioare de est ale Cetății Alba Carolina vor suferi modificări. Decizia reprezentanților primăriei vine în urma dezbaterii publice din iulie, organizată pentru implementarea proiectului.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Casă de vânzare în comuna Aghireș, la prețul unei jumătăți de garsonieră în Cluj-Napoca. Are și teren de 1500 mp

Publicat

casa 2.jpg

O casă situată în satul Dâncu, comuna Aghireș, la 40 de km de Cluj-Napoca este scoasă la vânzare la un preț cât jumătate dintr-o garsonieră din municipiu.

Casa este într-o locatie frumoasa, are 79 mp, este renovata, izolata exterior cu polistiren de 5 cm și este compusă din 2 camere spatioase, bucatarie, baie, hol.

Imobilul se vinde împreună cu un teren intravilan de 1500 mp, cu foisor.

Grădină și livadă

casăcasă

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE: Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia, ultima seară de spectacole. Concert de țambal cu Romulus Cipariu și opera La Traviata

Publicat

live: sărbătoarea muzicii la alba iulia, ultima seară de spectacole.

În ultima seară de spectacole la Sărbătoarea Muzicii de la Alba Iulia, publicul a avut ocazia să urmărească două evenimente opuse ca tematică.


De la ora 20.30, în Piața Cetății, este prezentată...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe