Connect with us

EVENIMENT

Antivaccinist mort la 27 de ani, după ce a luptat să nu fie tratat. Familia lui, în stare gravă

Publicat

index

Un antivaccinist din Italia a murit la doar 27 de ani, după ce a luptat, în spital, să nu fie tratat. Și-a smuls aparatul pentru respirație asistată, ba chiar s-a ascuns într-o încăpere să nu fie găsit. Acum, familia lui e în spital, cu Covid, în stare gravă.

Tânărul în vârstă de 27 de ani din Terracina, regiunea Lazio, Italia, antivaccinist convins, a murit din cauza unei embolii pulmonare la spital după ce și-a smuls aparatul pentru respirație asistată și a refuzat orice fel de tratament. Pe măsură ce starea sa se înrăutățea, tânărul s-a ascuns într-o încăpere din apropierea spitalului. A fost nevoie chiar și de carabinieri pentru a-l găsi, scrie La Repubblica.

Istoria se repetă și Covid îi amenință întreaga familie, antivaccinistă și ea.

Tatăl său, nevaccinat, în vârstă de 55 de ani, este în stare gravă în spital. Intubat, a fost transferat de urgență la policlinica Umberto I din Roma.

Luni după-amiază au fost internați și mama, fratele și iubita celui mort de coronavirus. Ca și victima, nici ei nu s-au vaccinat.

Consilierul pentru sănătate din Lazio, Alessio D’Amato, urmărește cu atenție evoluția situației: „sper că vor ieși din această situație. Este vorba de o întreagă familie care nu a fost vaccinată și care, prin urmare, riscă foarte mult. Vă reamintesc încă o dată: este important să vă vaccinați”. MEDIAFAX

Sursă foto: Il Messaggero

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Casa de Cultură a Studenților, iluminată în culorile drapelului României și ale steagului Uniunii Europene

Publicat

iluminat ziua europei 2 1000x600.jpg

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca a fost iluminată în culorile drapelului național și ale steagului Uniunii Europene, joi, 9 mai, cu ocazia Zilei Europei.

Ziua Europei a fost marcată la Cluj-Napoca, joi seară, prin iluminarea Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” în culorile drapelului României, alături de culorile steagului Uniunii Europene.

În cursul zilei de joi, clujenii au sărbătorit Ziua Europei și Ziua Independenței de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat INTERVIU Corneliu Mureșan: Cu bună credință, pentru Alba! E nevoie de un schimb de generații la Consiliul Județean

Publicat

comunicat interviu corneliu mureșan: cu bună credință, pentru alba! e

„Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o normalitate pe care trebuie să avem curajul să ne-o asumăm”.

Reporter: Domnule Corneliu Mureșan, v-ați anunțat candidatura pentru Consiliul Județean Alba. Ce v-a determinat să luați această decizie?

Mi-am dat demisia din funcția de subprefect pentru că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANAF a anunțat data până la care trebuie DEPUSE situațiile financiare anuale

Publicat

anaf 1000x600.jpg

Ministerul Finanțelor și ANAF au anunțat că termenul pentru depunerea situațiilor financiare anuale pentru firme este 29 mai.

„Pentru aplicarea în anul fiscal 2024 a sistemului de impozitare pe veniturile microîntreprinderilor, în ceea ce privește îndeplinirea condiției prevăzute de art. 47 alin. (1) lit. i) din Codul fiscal, referirea la situațiile financiare anuale privește doar persoanele juridice române care nu au depus situațiile financiare corespunzătoare…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Ferrari făcut praf într-un accident rutier pe DN 1, între Turda și Cluj-Napoca. Doi bărbați au ajuns la spital

Publicat

foto: ferrari făcut praf într un accident rutier pe dn 1,

Ferrari făcut praf într-un accident rutier pe DN 1, între Turda și Cluj-Napoca. Un autoturism marca Ferrari a fost implicat într-un accident produs joi, în jurul orei 18:45, pe DN 1, în zona localității Copăceni. În urma evenimentului rutier, doi bărbați au ajuns la spital.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Copăceni.

În accident a fost implicat un singur autoturism, însă din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe