Connect with us

EVENIMENT

Anunțul momentului pentru toți românii care au centrale termice. Statul oferă ajutor pentru ei

Publicat

anunțul momentului pentru toți românii care au centrale termice. statul

Vești pentru românii care au centrale termice. Guvernul tocmai a făcut anunțul. Deoarece, în ultima perioadă, prețurile gazelor naturale au crescut mult, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a reiterat faptul că le-a recomandat cetățenilor acestei țări să își cumpere o centrală performantă, pentru a economisi căldură.

Ce trebuie să știe românii care au centrale termice. Ministrul Virgil Popescu a anunțat azi

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a reamintit, sâmbătă, 19 noiembrie 2022, că îi sfătuiește pe români să își înlocuiască centrala de apartament cu una performantă, de aceea, împreună cu ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a stabilit ca și centralele de apartament să intre în Programul Rabla pentru Electrocasnice.

„Le-am recomandat românilor, cei care îşi permit să schimbe…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Cum a început să joace șah Vlad Stan, micul șahist din Câmpeni. A fost surpriza Campionatului Național de ”Dezelgări”

Publicat

video: cum a început să joace șah vlad stan, micul

Pe o tablă de șah, în studioul alba24.ro, Vlad Stan a rezolvat un studiu la șah-dezlegări. Și-a sacrificat toate piesele de pe tablă pentru a duce regele într-o poziție în care nu poate fi mutat. Un studiu simplu din câte se pare pentru un șahist, doar că Vlad are șapte ani. 

Are șapte ani este în clasa I, elev în Câmpeni și mai nou, medaliat cu aur la Campionatul Național de Șah pentru juniori. A obținut medalia de aur la proba de dezlegări.

Cu medalia de aur…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„U” Cluj – Poli Iași, 1-0. „Șepcile roșii” obțin victoria și se depărtează la opt puncte de locurile de baraj

Publicat

popa u e1713973901465.jpg

„U” Cluj și Poli Iași s-au întâlnit, miercuri, pe Cluj Arena, în etapa a 6-a din play-out-ul Superligii României. Clujenii s-au impus pe teren propriu și încheie seria de înfrângeri, reușind să se îndepărteze la opt puncte de locurile care duc la baraj.

Echipele de start

„U” Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thalisson Kelven, Chipciu – Silaghi, Simion, Bic, Roger – Roguljic, Popa

REZERVE: Gorcea, Chirilă – Anselmo, Chinteș, Doukoure, Gheorghe,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Start Up Nation 2024. Noutățile programului de finanțare. Categoriile de români care vor putea primi 250.000 de lei de la stat

Publicat

start up nation 2024. noutățile programului de finanțare. categoriile de

Start Up Nation 2024: Ministerul Economiei pregătește condițiile de desfășurare a programului de acordare a sprijinului financiar de minimis pentru înființarea și dezvoltarea de întreprinderi mici și mijlocii. Finanțările sunt adresate tinerilor antreprenori.

Comparativ cu edițiile anterioare, programul este orientat în special către susținerea categoriilor devaforizate de persoane. Cea mai mare parte a bugetului este rezervată regiunilor din țară, în afara zonei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală a ajuns la cel mai mare număr de medici pe care l-a avut vreodată

Publicat

Șase medici noi la spitalul municipal blaj. unitatea medicală a

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: În ultimele două săptămâni au fost organizate concursuri pentru ocuparea a 6 posturi de medici la Spitalul Municipal Blaj.

Unitatea medicală a ajuns la cel mai mare număr de medici pe care l-a avut vreodată, spun autoritățile locale.

În perioada următoare, vor fi organizate concursuri pentru ocuparea următoarelor posturi: un medic diabetolog și 2 medici pediatri.

În urma rezultatelor obținute la concursuri, la unitatea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe