Connect with us

ACTUALITATE

APEL UMANITAR al Colegiului Militar din Alba Iulia: Mama unui elev are nevoie ajutor pentru a trece peste o grea încercare

Publicat

Reprezentanții Colegiului Național Militar din Alba Iulia lansează un apel umanitar, în numele unui elev al unității de învățământ. Mama acestuia este grav bolnavă și are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală în Turcia. 

”Unul dintre elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia trece în aceste momente printr-o grea încercare. Mama lui este grav bolnavă, fiind diagnosticată cu o boală incurabilă care îi afectează mai multe organe vitale.

După o intervenție chirurgicală efectuată în Turcia, mama elevului se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Se apropie Black Friday: Președintele ANPC, sfaturi pentru cetățeni în perioada reducerilor

Publicat

black friday 1000x600.jpg

Publicitate

Sebastian Hotca, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a recomandat consumatorilor să se informeze temeinic pentru a se asigura că beneficiază, cu adevărat, de oferte, în special în perioada marilor reduceri de preţuri, cum este Black Friday, relatează alba24.ro.

„Recomandăm consumatorilor verificarea preţurilor prin consultarea site-urilor care afişează preţuri comparative pentru acelaşi produs, practică ce a dus la îmbunătăţirea constantă a modalităţilor de prezentare a preţurilor şi reducerilor de către magazinele electronice”, scrie Sebastian Hotca într-o postare pe…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Codul galben de ceață, prelungit până la ora 12:00 la Botoșani

Publicat

ceata 2 1000x600.jpg

Publicitate

Meteorologii au actualizat prognoza și au prelungit Codul galben de ceață până la ora 12:00, pentru județul Botoșani. 

Din această cauză se reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, au transmis responsabilii ISU Botoșani.

Pentru evitarea producerii unor evenimente rutiere, adresăm conducătorilor auto recomandarea de a adapta viteza la condițiile de drum. Circulați prudent pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, au mai transmis reponsabilii ISU Botoșani.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

CALENDAR ORTODOX 2024: Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou

Publicat

dimitrie cel nou.webp.webp

Publicitate

Acest cuvios a trăit în secolul al XIII-lea, pe vremea Imperiului româno-bulgar într-un sat de pe malul râului Lom, numit Basarabov. Încă de când era copil s-a făcut păstor de vite şi oi. Atunci paşii l-au dus către oamenii călugării, care vieţuiau în mănăstirile din apropierea satului. De la ei s-a deprins cu postul, înfrânarea, rugăciunea si cu viata retrasa de lume.

Nu după mult timp, lăsându-şi părinţii si fraţii si, „luându-şi crucea”, a intrat într-o mănăstire. Ajungând desăvârşit întru toate faptele bune, Dumnezeu a hotărât să-l mute către „cele de sus”. Cunoscând ziua mutării din viaţa aceasta,…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cod GALBEN de ceață până la ora 10:00 în județul Botoșani

Publicat

ceata 1.jpg

Publicitate

ISU Botoșani a anunțat că meteorologii au actualizat prognoza și au prelungit Codul galben de ceață până la ora 10:00, pentru județul Botoșani. 

Din această cauză se reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

“Pentru evitarea producerii unor evenimente rutiere, adresăm conducătorilor auto recomandarea de a adapta viteza la condițiile de drum. Circulați prudent pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoşani, Dorina Lupu.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe