Connect with us

EVENIMENT

Aplicaţie mobilă pentru medicii bucureşteni. Acces la datele profesionale şi permite obţinerea avizului de liberă practică

Publicat

colegiul medicilor din românia, apel pentru medici să comunice responsabil
Arhivă foto

Luni, Colegiul Medicilor București (CMMB) a anunțat lansarea aplicației mobile My CMMB, care oferă medicilor acces gratuit la datele profesionale esențiale și posibilitatea de a obține avizul anual de liberă practică.

„My CMMB – Aplicaţia mobilă prin care medicii înscrişi în CMMB îşi pot gestiona rapid şi eficient documentaţia aferentă statutului de membru al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB). Această aplicaţie mobilă este oferită gratuit, iar prin intermediul acesteia medicii înscrişi în CMMB au acces la datele profesionale esenţiale, logarea fiind uşor de făcut cu datele de conectare aferente membrilor CMMB existente pe portalul web actual.

Astfel, medicii din CMMB vor putea vizualiza direct de pe telefonul mobil documentele detaliate înregistrate la Colegiul Medicilor Bucureşti, inclusiv certificatele de participare, competenţele de specialitate, titlurile profesionale, etc”, a informat asociaţia profesională.

De asemenea, se vor putea accesa o serie de documente care pot fi descărcate direct din aplicaţie. Tot din aplicaţia mobilă My CMMB, medicii vor putea obţine avizul anual de liberă practică şi vor putea plăti cotizaţia de membru al CMMB.

Medicii îşi vor putea monitoriza punctele EMC şi vor putea regăsi planificări ale evenimentelor ştiinţifice de interes.

Aplicaţia este disponibilă şi poate fi descărcată pe telefon, atât din PlayStore, cât şi din AppStore. Suportul tehnic se va acorda prin email la adresa: mycmmb@cmb.ro. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Staționarea cu motorul pornit va fi interzisă printr-o modificare a Codului Rutier. ”Oprește motorul” devine lege

Publicat

staționarea cu motorul pornit va fi interzisă printr o modificare a

Staționarea cu motorul pornit va fi interzisă prin modificarea codului rutier. Totul pleacă de la o inițiativă civică dezvoltată în București, care are drept finalitate un proiect de lege ce va fi depus în această iarnă în Parlament. 

Asociațiile Ecopolis și Părinți de Cireșari anunță că inițiativa „Oprește motorul!” devine lege.

Proiectul va fi inițiat ca urmare a unei campanii derulate în București de cele două asociații, scrie G4Media.

În primăvara lui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce s-ar putea întâmpla cu SALARIUL minim de la 1 ianuarie 2024. Peste 1,5 milioane de români ar putea fi AFECTAȚI

Publicat

plic bani e1661499911841.jpg

De la 1 ianuarie 2024, salariul minim ar putea să scadă iar peste 1,5 milioane de angajați români ar fi afectaţi. Salariul minim are o valoare brută de 3.300 lei, însă în mână angajații primesc aproximativ 2.080 lei, bani pe care statul a decis să-i majoreze la 1 octombrie, scrie Alba24.ro.

Salariul minim ar putea să scadă cu 83 de lei de la 1 ianuarie, dacă Guvernul nu prelungește facilitarea scutirii de taxe pentru 200 de lei din salariu.

Paradoxul fiscal…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sâmbătă: Ce poți să faci la Alba Iulia. Programul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României la Alba Iulia continuă

Publicat

sâmbătă: ce poți să faci la alba iulia. programul evenimentelor

Ce poți să faci la Alba Iulia: Programul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României la Alba Iulia continuă sâmbătă.

Seara, locuitorii orașului și turiștii care se mai află încă aici vor putea participa la un spectacol muzical în Piața Cetății.

Vor concerta Domino, Grupul Iza și Subcarpați, alte două evenimente fiind programate pe parcursul zilei.

105 mesaje VIDEO de la românii prezenți la Alba Iulia, la 105 ani de România

SÂMBĂTĂ, 02 decembrie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea de Crăciun și Revelion. VEZI prognoza meteo până în data de 1 ianuarie 2024

Publicat

targ craciun cluj.jpg

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. Perioada cuprinde zi zilele de Crăciun și Revelion din acest an.

Vremea de Crăciun și Revelion. VEZI prognoza meteo până în data de 1 ianuarie 2024

Potrivit meteorologilor, va fi mai frig decât de obicei în următoarea săptămână, iar precipitații se vor înregistra cu precădere în sud-est. În preajma Crăciunului și de Anul Nou se va încălzi.

Cum va fi vremea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe