Connect with us

EVENIMENT

Aproape 2.900 de locuri scoase la concurs în şcolile de poliţie, jandarmi şi pompieri

Publicat

o nouă sesiune de admitere în şcolile de poliţie, jandarmi

Aproape 2.900 de locuri au fost scoase la concurs în instituţiile de formare a agenţilor de poliţie şi subofiţerilor ale Ministerului Afacerilor Interne. Cererile de înscriere pot fi transmise începând de joi, 20 aprilie 2023.

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat într-un comunicat de presă că pentru formarea agenţilor de poliţie au fost scoase la concurs 1.340 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina şi 300 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”- Cluj-Napoca, iar pentru pregătirea agenţilor de poliţie de frontieră 240 de locuri la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea.

Subofiţerii jandarmi se vor forma în Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” – Drăgăşani şi în Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” – Fălticeni, ambele având scoase la concurs câte 350 de locuri.

La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti sunt disponibile 300 de locuri (pentru calificările subofiţer de pompieri şi protecţie civilă/ maistru militar auto).

Cererile de înscriere se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unităţii de recrutare, în perioada 20 aprilie – 5 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Pentru constituirea dosarului de recrutare, candidaţii depun documentele solicitate până la data de 15 mai 2023.

Mai multe detalii privind organizarea şi desfăşurarea, în sesiunea aprilie – iunie 2023, a concursurilor de admitere în unităţile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne pot fi obţinute accesând site-ul MAI, secţiunea Carieră/ Instituţii de învăţământ/formare profesională.

Sursa Mediafax.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Un segment de drum județean lângă Ocna Mureș va fi modernizat. Tronsonul, predat temporar în administrare locală

Publicat

un segment de drum județean lângă ocna mureș va fi

Autoritățile județene vor preda temporar un tronson din DJ 107D, pentru a fi modernizat de administrația locală.

Este vorba despre aproape 3 km de drum județean ce se suprapun peste drumul principal din localitatea Vama Seacă. Solicitarea a venit din partea Consiliului Local Hopârta.

Consilierii județeni din Alba au de aprobat, în ședința din 27 septembrie,

  • ”predarea temporară în administrarea Consiliul Local al Comunei Hopârta a unui tronson din drumul județean DJ 107D:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Medicul Radu Vieru: Noul spital de cardiologie intervențională și relocarea oncologiei, lucruri certe. Comunicat PNL Alba

Publicat

medicul radu vieru: noul spital de cardiologie intervențională și relocarea

”În calitate de medic, dar și de membru al PNL, vreau sa infirm categoric ceea ce a apărut în spațiul public, și anume că noul spital de cardiologie intervențională și relocarea oncologiei nu se va face.

Singurul lucru care se modifică este sursa de finanțare, adică Banca Europeană de Investiții. Sunt în permanent contact atât eu, cât și conducerea Spitalului Județean de Urgență Alba, cu dl. deputat Florin Roman.

Dânsul este cel care, împreuna cu Ion Dumitrel și cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc: În zece ani, numărul elevilor și preșcolarilor a crescut la Cluj-Napoca cu 10.000. Se construiesc încă două școli

Publicat

scoala facebook emil boc 4.jpg

Orașul Cluj-Napoca nu a crescut ca populație în ultimii 10 ani, potrivit ultimului recensământ, însă alte localități din Zona Metropolitană, cum ar fi Floreștiul, au „câștigat” locuitori.

Astfel se explică faptul că numărul elevilor și preșcolarilor a crescut la Cluj-Napoca cu 10.000 în zece ani, având în vedere că o parte dintre aceștia vin din zonele de lângă oraș.

Emil Boc: În zece ani, numărul elevilor și preșcolarilor a crescut la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Borna de 1000 de kilometri de autostradă, atinsă cu un tronson ce nu e legat de vreun drum rapid. Inaugurarea este joi

Publicat

borna de 1000 de kilometri de autostradă, atinsă cu un

Borna de 1000 de kilometri de autostradă în România este atinsă joi, odată cu inaugurarea unui tronson stingher, în județul Sălaj. Este vorba despre segmentul de 13,5 kilometri din Autostrada Transilvania ce nu este conectat la niciun alt drum rapid.

Anunțul privind deschiderea porțiunii de autostradă a fost făcut miercuri, de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

“Mâine (joi, 21 septembrie) dăm în circulaţie cei 13 kilometri din Autostrada Transilvaniei. E vorba de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe