Connect with us

EVENIMENT

Aproape 327.000 de persoane au trecut prin punctele de frontieră din țară, în ultimele 24 de ore

Publicat

frontiera

Un număr de aproape 327.000 de persoane au trecut prin punctele de frontieră ale României, în ultimele 24 de ore.

Potrivit Poliției de Frontieră, în data de 25.06.2023, prin punctele de fro­ntieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) aproximativ 326.600 de persoane, cetățeni români și străini și peste 74.500 de mijloace de transport, pe ambele sensuri.

Pe sensul de intrare în România, au fost 157.680 de persoane, dintre care 17.370 de cetăţeni ucraineni.

Astfel, începând cu data de 10.02.2022 (perioadă pre-conflict), până la data de 25.06.2023, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 4.712.599 cetăţeni ucraineni.

În continuare, controlul de frontieră la intrarea în România prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, în conformitate cu prevederile legislației naționale și comunitare, Poliția de Frontieră lucrând la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Zile libere de Sfântul Andrei și Ziua Națională: ce compensații trebuie să primească angajații care lucrează în aceste zile

Publicat

zile libere de sfântul andrei și ziua națională: ce compensații

Angajații din țara noastră, indiferent dacă lucrează la stat sau la privat, au liber pe 30 noiembrie (de Sfântul Andrei) și 1 Decembrie (de Ziua Națională a României), potrivit Codului Muncii.

În cazul în care salariații sunt nevoiți să lucreze în aceste zile libere, angajatorii trebuie să-i recompenseze cu timp liber sau cu un spor la salariu. Patronii care nu respectă aceste obligații riscă amenzi de până la 10.000 de lei.

Potrivit Legii 53/2003 – Codul Muncii,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Aventurile lui Scooby Doo. Strângere de FONDURI la Cluj pentru Angel Dog – TERAPIE asistată de animale

Publicat

caine pixabay e1701271875334.jpg

Duminică, 3 decembrie, de la ora 12, la Hotelul Ham Ham din Cluj-Napoca, va avea loc o strângere de fonduri cu donație spre Asociația Angel Dog – Terapie asistată de animale.

Evenimentul denumit „Aventurile lui Scooby Doo” va include ateliere pentru copii, activități cu câini, vizita lui Moș Crăciun și multe alte surprize delicioase.

Aventurile lui Scooby Doo. Strângere de FONDURI la Cluj pentru Angel Dog – TERAPIE asistată de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Prețuri de 1 Decembrie la Alba Iulia: Cât costă un mic, o ceafă de porc, un ciolan, sau un vin fiert, de Ziua României

Publicat

video: prețuri de 1 decembrie la alba iulia: cât costă

Alba Iulia va fi plină de oameni vineri, 30 noiembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României. Parte dintre ei turiști, parte localnici, însă mai toți vor vrea să mănânce sau să bea o băutură caldă. 

În Șanțurile Cetății mai mulți comercianți și-au instalat corturi, rulote, sau mese, unde vând produse alimentare sau băuturi calde.

Alba24.ro vă prezintă câteva dintre prețurile pe care cei care vor să bea sau să mănânce le vor scoate din buzunar, de 1 Decembrie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE-VIDEO: România tradițională – festival de tradiții și obiceiuri, de Ziua Națională, în Piața Cetății din Alba Iulia

Publicat

live video: românia tradițională – festival de tradiții și obiceiuri, de

Pe 30 noiembrie, în Piața Cetății din Alba Iulia, de Ziua Națională a Tezaurului Uman și Ziua Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României, la Alba Iulia are loc Festivalul România Tradițională.

Festivalul de tradiții și obiceiuri România Tradițională include obiceiuri tradiționale, soliști vocali și instrumentiști, rapsozi și poeți populari, grupuri instrumentale și grupuri vocale tradiționale și dansuri tradiționale.

Pe scena din Piața Cetății vor urca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe