Connect with us

ACTUALITATE

Asistența medicală, asigurată în permanență în minivacanța de 1 Decembrie la Cluj

Publicat

upu spital copii.jpg

Medicii și personalul medical vor fi la datorie și în minivacanța de 1 Decembrie. Permanența va fi asigurată în spitalele din Cluj-Napoca și la centrul de pe strada Băița, iar părinții care au nevoie de ajutor pot apela ALOPEDI 0364 – 917.

Unitățile sanitare din Cluj-Napoca vor asigura permanența pe întreaga durată a minivacanței prilejuite de sărbătorile care se apropie, respectiv Sfântul Andrei și Ziua Națională a României.

Cei care vor avea nevoie se pot adresa Unității de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență din Cluj.

Asistența medicală, asigurată în permanență în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Bilanțul cutremurului din Turcia și Siria continuă să crească: Peste 12.000 de morți și 58.000 de răniți

Publicat

bilanțul cutremurului din turcia și siria continuă să crească: peste

Bilanţul victimelor cutremurului devastator care a lovit Turcia şi Siria crește dramatic și a ajuns miercuri seara la 12.049 de morţi.

În Turcia, cel puţin 9.057 de persoane au murit şi 52.979 au fost rănite, potrivit celui mai recent bilanț. De asemenea, în Siria, au fost raportaţi peste 2.992 morţi şi 5.108 răniţi.

Cel puţin 16.139 de echipe lucrează la operaţiunile de căutare şi salvare, la care se adăugă şi alte echipe internaţionale. România a trimis până acum două echipe. Nu există însă români printre victime, potrivit datelor…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cum se face RADIEREA AUTO în 2023: ce acte sunt necesare pentru scoaterea unei mașini din circulație și de la ”Taxe și Impozite”

Publicat

cum se face radierea auto în 2023: ce acte sunt

Radiere auto 2023: Fie că sunt prea vechi sau impozitele sunt prea mari, există situații în care proprietarii de mașini au nevoie să scoată din circulație mașinile pe care le au în proprietate.

Pe de-o parte, vorbim despre vechimea prea mare, ce implică un grad de uzură incompatibil cu normele de poluare, respectiv cu cele de siguranță auto, iar un alt motiv sunt impozitele mari mai ales la mașinile cu capacitate cilindrică mai mare de 3000 cmc.

Radierea auto în 2023 presupune două etape, radierea fiscala si radierea din circulatie. În ordinea obligativității întocmirii documentelor prima este radierea fiscală, apoi cu actele emise de…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Ikea deschide în vară primul magazin din afara Capitalei, la Timișoara. Clienții din Alba pot ajunge la el în două ore și jumătate

Publicat

ikea gaming e1540724727735.jpg

Retailerul de mobilă suedez IKEA va deschide în curând cel de-al treilea magazin din rețeaua sa, în România.

Este vorba despre un magazin care se va deschide aproape de Timișoara, accesibil și locuitorilor din Alba, pe autostradă. 

Potrivit aplicațiilor de trafic, din Alba Iulia până la noul magazin se va putea ajunge în aproximativ două ore și jumătate.

Reprezentanții companiei încearcă să angajeze aproximativ 250 de persoane, lucru destul de greu. De altfel, potrivit unor surse, acesta ar fi principalul motiv pentru care proiectul este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Desertul Atacama, pus în pericol de tone de boarfe și rable (Video)

Publicat

desertul atacama, pus în pericol de tone de boarfe și

Deşertul Atacama, din nordul statului Chile, este invadat de tone de haine uzate, dar şi maşini şi anvelope scoase din uz din întreaga lume – o ameninţare pentru ecosistemul său unic.

Tone de haine acoperă dealurile aride din jurul localităţii Alto Hospicio, în regiunea Tarapaca, la aproximativ 1.800 km nord de Santiago de Chile.

În oraşul Iquique, aflat în apropiere, sunt îngrămădite mii de maşini dezmembrate provenind din Statele Unite, Japonia şi Coreea, în timp ce în alte zone ale deşertului de peste 100.000 de kilometri pătraţi, peisajul este desfigurat…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe