Connect with us

ACTUALITATE

Asociația NUCA, de protecție a animalelor, scoasă din Târgul de Crăciun Cluj-Napoca: Nu ne integrăm. Ce spun organizatorii

Publicat

nuca targ craciun.jpg

Asociația pentru protejarea animalelor NUCA nu mai participă la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, după ce, spun reprezentanții acesteia, li s-a retras acordul. Motivul, arată reprezentanții organizației, este acela că nu s-ar „integra” la acest eveniment.

Organizatorului Târgului de Crăciun a precizat că nu i-a dat afară, ci că i-a rugat pe reprezentanții asociației să facă altfel activarea în piață, pentru că acum „nu se potrivesc cu povestea”.

După două zile în care au participat la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, reprezentanții Asociației pentru protejarea animalelor NUCA au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Va pune România probleme Bruxelles-ului? Scenariul cel mai prost pentru noi

Publicat

va pune românia probleme bruxelles ului? scenariul cel mai prost pentru

Se numără printre personajele politice mari ale regiunii, virtuțile de conducător se văd atât în domeniul militar, cât și în diplomație și a reușit să rămână un lider politic de încredere pentru oameni, în așa fel încât era aproape imposibil să convingi pe cineva să trădeze.

Personajul era Ștefan cel Mare, descris de istoricul Liviu Cîmpeanu, într-un volum recent publicat la Humanitas, „Cruciadă împotriva lui Ștefan cel Mare. Codrii Cosminului, 1497”.

Sigur, e vorba despre o cu totul altă epocă, relațiile de putere erau altfel reglate, dar e…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Mărțișoare, accesorii pentru ANIMALE și CĂRȚI pentru clujeni, la primul târg „Mustăcioșii fericiți” din an. Când și unde va fi

Publicat

mărțișoare, accesorii pentru animale și cĂrȚi pentru clujeni, la primul

Tinerii clujeni de la Mustăcioșii fericiți lansează o invitație iubitorilor de animale la primul lor târg caritabil din anul 2023. Acesta va avea loc la hotelul Hanul Fullton de pe strada Decebal 22, în ultimul weekend din lună, pe 25 și 26 februarie, între orele 12 și 17, iar voluntarii pregătesc multe surprize pentru vizitatori, de la produse inedite la companionii mult îndrăgiți de urmăritori.

„Vom avea multe lucrușoare puse spre vânzare, o parte din mustăcioșii care ne-au trecut pragul, și multă voie bună. Vă așteptăm în număr cât mai mare”, anunță tinerii.

Donațiile și banii strânși din vânzări vor merge spre…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Drobul de sare și văicăreala

Publicat

drobul de sare și văicăreala

A lovit natura necruțător în Turcia, brusc ne-am amintit și noi de clădirile cu bulină, inclusiv spitale din București și, inevitabil, a început văicăreală. Vai, vai, ce s-ar întâmpla dacă ar lovi și la noi! Ce s-ar întâmpla? Aceeași nenorocire, dacă nu mai mare.

Pentru că avem toate premisele dezastrului din Turcia.

Pe de-o parte, clădiriile vechi și vulnerabile neexpertizate integral, două consolidate în doi ani în București, și nici măcar inventariate în restul țării, dintr-un cumul de motive administrative și legislative. Fapt e că sunt fix ca…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Cursul euro a SCĂZUT cu mai mult de jumătate de ban

Publicat

analizĂ. radu georgescu: cursul euro a scĂzut cu mai mult

Leul a profitat la jumătatea săptămânii revenirea apetitului pentru risc urmare a declarațiilor făcute marți seară la Washington de președintele Rezervei Federale, Jerome Powell.

Președintele Fed a afirmat că în ciuda faptului că „inflația începe să scadă” banca centrală americană nu va renunța la înăsprirea politicii sale monetare, dar a lăsat de înțeles că nivelul lunar al majorărilor de dobândă va fi mai de dimensiuni mai mici.

Cursul euro a scăzut miercuri de la 4,9022 la 4,8962 lei, în timp ce tranzacțiile se realizau în culoarul 4,894 – 4,903 lei.

Tendința de scădere a indicilor ROBID și ROBOR s-a…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe