Connect with us

ACTUALITATE

ASTĂZI: O mini bibliotecă cu 300 de volume va fi deschisă la Bistra, de către Biblioteca Județeană Alba

Publicat

bstr.jpg

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” inaugurează cel de-al 20-lea raft din teritoriu, la Bistra. Evenimentul are loc marți, 29 noiembrie, de la ora 12.00.

La momentele de marți, moderate de prof. Daniela Floroian, vor participa, alături de delegația Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, cadre didactice și elevi din localitate, precum și alți invitați.

Va fi semnat parteneriatul între instituțiile implicate în proiect, respectiv Primăria Comunei Bistra, prin primarul Traian Gligor, și Biblioteca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Cazul femeii lăsate într-o mașină în flăcări: Agresorul este iubitul ei, un manelist cunoscut, beat și pozitiv la cocaină

Publicat

cazul femeii lăsate într o mașină în flăcări: agresorul este iubitul

Incredibilă povestea de azi-noapte din Bucureşti. Femeia care a fost salvată dintr-o maşină în flăcări fusese băgată acolo de iubitul ei, pe care poliţiştii l-au găsit şi testat: era băut şi prizase cocaină.

Potrivit surselor televiziunilor de ştiri, este vorba despre un manelist relativ cunoscut ca Gicuță din Apărători, care a condus maşina până la marginea cartierului Sălăjan, unde a încercat să îi dea foc.

Iar motivul pentru care a vrut să o ucidă pe femeie este o datorie de 1.500 de lei.

Iată faptele, aşa cum sunt relatate de Sindicatul…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Peste 20 de locuințe sociale vor fi amenajate într-un bloc din municipiul Brașov. Valoarea proiectului este de peste 3,3 de milioane de lei

Publicat

peste 20 de locuințe sociale vor fi amenajate într un bloc

În municipiul Brașov vor fi amenajate 24 de locuințe sociale într-un bloc din municipiu. Valoarea investiției depășește 3,3 milioane de lei, a anunțat luni, 6 februarie 2023, Primăria Municipiului Brașov.

Potrivit Primăriei Municipiului Brașov, Consiliul Local a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru transformarea căminului pentru persoane fără adăpost în bloc de locuințe sociale.

Vor fi amenajate 24 de locuințe, garsoniere și apartamente cu două camere Municipalitatea continuă programul de sprijin al persoanelor aflate în situații dificile prin amenajarea a 24 de locuințe sociale în imobilul în care acum își are sediul Căminul…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: Pompierii și voluntarii de la ISU Alba au donat sânge. Cu tichetele primite, vor ajuta familii nevoiașe

Publicat

isnd.jpg

Pompierii și voluntarii ISU Alba s-au mobilizat într-o acțiune de donare de sânge. Mai mult, pe lângă faptul că, prin acțiunea lor, salvează vieți, cu tichetele primite intenționează să ajute și familii nevoiașe.

”<Nu există nimic mai puternic decât inima unui voluntar>.

Un citat ce exprimă perfect mărinimia voluntarilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Unirea al județului Alba care s-au mobilizat alături de pompierii militari într-o acțiune de donare de sânge.

De asemenea, aceștia vor să multiplice binele făcut, iar din tichetele primite…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Autoritățile au descins în Someșeni. AVERTISMENT privind sterilizarea câinilor. Amenzile ajung până la 10.000 de lei

Publicat

caini someseni 5.jpg

O nouă acțiune din cadrul campaniei de informare care vizează reducerea numărului de câini fără stăpân din județul Cluj a avut loc în weekend pe Calea Dezmirului din Someșeni.

Autoritățile au împărțit, deocamdată, pliante, dar au avertizat că amenzile ajung până la 10.000 de lei dacă sunt găsiți câini care nu au fost sterilizați.

caini someseni (2)


Acțiunea este parte a campaniei de informare publică cu privire la obligativitatea sterilizării câinilor, demarată la finalul anului trecut de Consiliul Județean, prin intermediul Autorității Teritoriale de Ordine Publică, care își propune să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe