Connect with us

ACTUALITATE

ATENȚIE, clujeni. Marți, ultima zi de depunere a cererilor la Primăria Cluj-Napoca pentru Programul social ”Alimente”

Publicat

1669639064 primaria cluj napoca 2 e1650545482958.jpg

Primăria Municipiului Cluj-Napoca a dublat cuantumul tichetelor sociale pe suport electronic în cadrul Programului social „Alimente” de la 200 lei/an/beneficiar la 400 lei/an/beneficiar, după intrarea în vigoare a Hotărârii de Consiliu local a Municipiului Cluj-Napoca nr. 791/2022.

Astfel, pentru cele 7190 de cereri eligibile depuse din aprilie până în 11 octombrie se trimite diferența de 200 lei – pe aceleași carduri (tichete sociale pe suport electronic) eliberate de Primărie și utilizate și în restul anului, iar pentru cele 507 de cereri eligibile depuse din 12 octombrie până în 31 octombrie…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Cum să îți protejezi instalațiile de apă, în sezonul rece, de îngheț. Sfaturi și recomandări de la APA CTTA Alba

Publicat

whatsapp image 2023 02 07 at 16.03.04 1000x600.jpeg

Printre cele mai afectate instalații dintr-o gospodărie, în timpul sezonului rece sunt instalațiile de apă. Acestea pot îngheța și produce pagube la dezgheț. Din acest motiv și pentru a preveni posibile probleme, reprezentanții APA CTTA Alba vin cu o serie de recomandări. 

Revenim pentru a preveni înghețarea instalațiilor de apă (conducte, contoare, robineti, etc) pentru protejarea acestora în perioadele cu temperaturi scăzute (sub -5 grade Celsius):

nu închideţi complet căldura atunci când este frig, chiar dacă plecaţi de acasă.

protejaţi atât contorul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

LIVE Bilanțul cutremurelor a trecut de 5.000 de morți. Erdogan impune stare de urgență pentru 3 luni și deschide hotelurile din Antalya pentru sinistrați (Foto & Video)

Publicat

live bilanțul cutremurelor a trecut de 5.000 de morți. erdogan

Peste 5.000 de morţi și zeci de mii de răniți au fost confirmaţi după cutremurul cu magnitudinea 7,8 care a zguduit Turcia şi Siria luni dimineaţă. Totodată, un număr necunoscut de persoane sunt blocate sub dărâmături, potrivit celui mai recent bilanţ.

Cel puţin 5.606 clădiri s-au prăbuşit în Turcia în timpul şi după cutremur, potrivit Agenţiei de gestionare a dezastrelor şi a situaţiilor de urgenţă. Există rapoarte despre distrugeri similare în nordul Siriei.

Au avut 240 de replici cu magnitudinea de 4 sau mai mare, a anunțat Serviciului Geologic al…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cum a localizat STS cu ajutorul tehnologiei, locul unei infracțiuni. Femeie închisă în portbagajul unei mașini incendiate, salvată

Publicat

cum a localizat sts cu ajutorul tehnologiei, locul unei infracțiuni.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a arătat, luni, cum funcţionează tehnologia cu ajutorul căreia a putut fi salvată o femeie băgată cu forţa de partenerul ei în portbagajul unui autoturism, căruia ulterior i-a dat foc.

Potrivit STS, a fost folosită tehnologia de geolocalizare HTML5, aceasta fiind o soluţie de localizare dezvoltată de STS în anul 2018, disponibilă pentru smartphone-urile care au activate conexiunea la Internet şi GPS-ul, fără să fie nevoie de instalarea unui soft sau a unei aplicaţii.

„În situaţia în care sunaţi la numărul de urgenţă 112 şi nu cunoaşteţi adresa sau un punct de reper identificabil…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cugir: Bătrân căzut la pământ, găsit și salvat de un polițist de proximitate. Valer Nemeși, felicitat de Poliția Română

Publicat

valer nemesi politist cugir.jpg

Un polițist de proximitate din Cugir a salvat un bătrân pe care l-a găsit căzut la pământ, a transmis Poliția Română într-o postare pe Facebook. 

Imediat ce l-a văzut pe om căzut, polițistul Valer Nemeși, i-a acordat primul ajutor, inclusiv un masaj cardiac, la care acesta a răspuns.

”Bătrânul salvat de polițist este acum în afara oricărui pericol!

Nemeși Valer, polițist de proximitate în Cugir, județul Alba, s-a remarcat frumos prin reușita sa, salvând un bătrân pe care l-a găsit căzut la pământ.

Cu drag ne repetăm în astfel de situații…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe