Connect with us

EVENIMENT

ATENȚIE, ȘOFERI! 13 județe sub COD GALBEN de CEAȚĂ

Publicat

ceața noaptea general

Infotrafic al Poliției Române avertizează, sâmbătă, că ceaţa îngreunează traficul rutier pe mai multe drumuri. Meteorologii au emis avertizări Cod galben de ceaţă în 13 judeţe.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că sunt semnalate condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, iar pe alocuri sub 50 de metri, pe arterele rutiere din județele Arad, Bihor, Harghita, și Timiș.

De asemenea, pe autostrada A2 București – Constanța se circulă în condiții de ceață, între kilometrii 150 și 154, precum și pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea între kilometrii 1 și 4.

„Conduceți cu multă atenție în aceste condiții meteo-rutiere, reduceți semnificativ viteza în mers, folosiți luminile de ceață, măriți distanţa de siguranță între autovehicule și evitați manevrele riscante!”, au transmis poliţiştii.

ATENȚIE, ȘOFERI! 13 județe sub COD GALBEN de CEAȚĂ: zonele vizate

Meteorologii au emis avertizări nowcasting de cod galben de ceaţă în următoarele zone:

până la ora 9.00:

Județul Constanța: zona continentală
Județul Tulcea: zona continentală

până la ora 11.00

Județul Hunedoara: Deva, Simeria, Băița, Ilia, Certeju de Sus, Dobra, Șoimuș, Geoagiu, Vețel, Zam, Rapoltu Mare, Hărău, Gurasada, Brănișca, Turdaș, Băcia, Vorța, Burjuc, Cârjiți

până la ora 8:00:

Județul Alba: zona joasă
Județul Covasna: zona depresionară
Județul Braşov: zona joasă
Județul Braşov: zona depresionară
Județul Mureş: zona joasă
Județul Sibiu: zona joasă

până la ora 11.00:

Județul Arad: zona joasă
Județul Bihor: zona joasă
Județul Timiş: zona joasă

până la ora 10.00:

Județul Harghita: zona depresionară. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT între Oarda de Jos și Limba. Doi tineri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Publicat

foto video: accident între oarda de jos și limba. doi tineri

Un accident rutier s-a produs joi seara, la ieșirea din Oarda de Jos spre Limba. O mașină în care se aflau doi tineri s-a răsturnat pe carosabil. În urma evenimentului rutier, cei doi tineri au ajuns la spital. 

Actualizare: În urma accidentului, cei doi tineri care se aflau în mașină au fost răniți și au fost transportați la spital.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Podul peste râul Mureș de la Acmariu, comuna Blandiana: Licitație pentru finalizarea lucrărilor începute în urmă cu 5 ani

Publicat

podul peste râul mureș de la acmariu, comuna blandiana: licitație

Podul peste râul Mureș de la Acmariu, comuna Blandiana. Începute în urmă cu 5 ani, lucrările la podul peste râul Mureș de la Acmariu urmează să fie continuate și finalizate printr-o investiție de peste 5,4 milioane de lei.

Primăria Blandiana a lansat pe 25 septembrie, în SEAP, o licitație pentru continuarea lucrărilor de construire a podului peste râul Mureș de la Acmariu.

Valoarea totală estimată a contractului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Clujul, locul 2 între cele mai atractive oraşe din România pentru a locui

Publicat

cluj napoca.jpg

Cluj-Napoca se poziționează pe locul doi în topul celor mai atractive orașe pentru locuit din România, fiind surclasat de Brașov.

Cluj-Napoca se află pe locul secund în topul celor mai atractive orașe pentru locuit, fiind surclasat de Braşov şi urmat de Oradea, conform Indexului de Atractivitate Urbană realizat de Institutul pentru Oraşe Vizionare (IOV), scrie Agerpres.

Cluj-Napoca, al doilea oraș în preferințele românilor

Potrivit rezultatelor studiului,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Întreruperi la semnarea cu cardul a serviciilor medicale. Probleme semnalate la platforma informatică a asigurărilor de sănătate

Publicat

Întreruperi la semnarea cu cardul a serviciilor medicale. probleme semnalate

Întreruperi la semnarea cu cardul a serviciilor medicale. Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS) a înregistrat, începând de marţi, probleme cu privire la semnarea cu cardul a serviciilor medicale, a precizat joi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Potrivit reprezentanților CNAS, pentru validarea activităţii desfăşurate de furnizorii de servicii medicale până la repunerea în funcţiune a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe