Connect with us

EVENIMENT

Atenție, șoferi! CEAȚĂ pe mai multe șosele din țară

Publicat

avertizare cod galben de ceață și ghețuș pentru mai multe

Ceaţa afectează vineri după-amiază traficul pe mai multe drumuri din judeţele Bacău, Botoşani, Galaţi, Neamţ, Vaslui, Tulcea, Ialomiţa, Argeş, Călăraşi şi Harghita.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe mai multe artere rutiere de pe raza judeţelor Bacău, Botoşani, Galaţi, Neamţ, Vaslui, Tulcea, Ialomiţa, Argeş, Călăraşi şi Harghita ceaţa reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto folosirea corespunzătoare a luminilor, evitarea opririi pe benzile de circulaţie, reducerea vitezei de deplasare şi mărirea distanţei de siguranţă dintre autovehicule. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cine transmite la TV meciul Glasgow Rangers – FCSB. Partida se va putea vedea joi pe încă o platformă

Publicat

cine transmite la tv meciul glasgow rangers – fcsb. partida

Cine transmite la TV meciul Glasgow Rangers – FCSB. FCSB întâlnește joi, în etapa a treia din Europa League, pe una dintre cele două mari echipe ale Scoției, Glasgow Rangers. Meciul va începe de la ora 22:00 și va putea fi urmărit la TV pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Prima Sport 5.

Canalul Prima Sport 5, ce se afla doar în grila de programe Orange, a intrat joi și în grila Vodafone. Potrivit reprezentanților…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Amenzi de peste 20.000 de lei pe drumurile din Alba. Controale ale polițiștilor și jandarmilor cu ajutorul aplicației eDAC

Publicat

amenzi de peste 20.000 de lei pe drumurile din alba.

Amenzi de peste 20.000 de lei pe drumurile din Alba, aplicate în urma unor controale ale polițiștilor și jandarmilor, realizate cu ajutorul eDAC.

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

REMEMBER. Alexa Uifăleanu, fosta extremă dreapta a Universității Cluj, ar fi împlinit azi 77 de ani

Publicat

uifaleanu e1729751915682.jpg

Alexa Uifăleanu, fost jucător emblematic al Universității Cluj, ar fi împlinit astăzi 77 de ani. Este omul care l-a descoperit și lansat pe actualul antrenor al lui „U”, Ioan Ovidiu Sabău.

Născut pe 23 octombrie 1947, Uifăleanu a jucat cu ”U” pe piept între 1966 și 1979. A evoluat în 277 de partide, marcând 39 de goluri.

REMEMBER. Alexa Uifăleanu, fosta extremă dreapta a Universității Cluj, ar fi împlinit azi 77 de ani

În sezonul 1971/1972, cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: 12 mașini electrice noi au intrat în dotarea Primăriei Alba Iulia. Cât au costat și ce autonomie au

Publicat

foto: 12 mașini electrice noi au intrat în dotarea primăriei

Administrația locală din Alba Iulia a cumpărat 12 mașini electrice, care e urmează să intre în dotarea Primăriei și a direcțiilor subordonate. Este vorba despre 12 autovehicule electrice MG ZS EV, care au o autonomie de 400 de kilometri în regim de funcționare urban.

„Am recepționat ieri (n.r. miercuri, 23 octombrie) 12 vehicule complet electrice, care se adaugă celor existente, pentru că vrem nu doar servicii publice…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe