Connect with us

EVENIMENT

Atenție, șoferi! Circulație cu restricții pe două drumuri naționale din Vâlcea

Publicat

trafic aglomerat valea oltului1 e1630326908114 590x354
fotografie cu caracter ilustrativ

Traficul se desfășoară cu restricții joi, 13 aprilie, pe două drumuri naționale din județul Vâlcea, din cauza unor lucrări de reparații.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în data de 13 aprilie, se vor executa mai multe lucrări de reparații în județul Vâlcea.

Restricțiile sunt impuse în următoarele zone:

DN 7A, tronson kilometric 47+900 – 48+100 de metri, în extravilanul localității Voineasa, unde au loc lucrări de ranguire versanți, între  orele 08:00 – 18:00. Circulația rutieră se închide în reprize de câte 20 de minute, dirijată de piloți de trafic.

– DN 67, între kiloemtrii 172+000 – 198+800 de metri, pe raza localităților Bunești – Budești, se lucrează la aplicarea de marcaje rutiere, în intervalul orar 08:00 – 18:00. Traficul se desfășoară îngreunat, prin semnalizare, pe ambele sensuri de mers.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza de circulație în zona lucrărilor, sporind atenția la drum, asigurându-se foarte bine la schimbarea benzii de mers și semnalizând din timp această intenție.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Peste 560 de copii din Blaj vor primi la școală un sandwich și un fruct, în cadrul programului Masă sănătoasă. Achiziție, în SEAP

Publicat

peste 560 de copii din blaj vor primi la școală

Peste 560 de copii din Blaj vor primi la școală un sandwich și un fruct, în cadrul programului național „Masă sănătoasă”. Este vorba despre 567 de copii aparținând Școlii Gimnaziale „Simion Bărnuțiu” Blaj – Tiur și subunităților sale.

Primăria Blaj a lansat pe 30 aprilie, în SEAP, o licitație pentru furnizarea de pachete alimentare pentru școli, în cadrul programului național „Masă sănătoasă” conform HG 24/2024.

Valoarea totală este estimată…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un avion s-a stricat pe Aeroportul din Cluj. Zeci de turiști au plecat cu întârziere spre Hurghada

Publicat

avion.jpg

Incident neplăcut pentru zeci de turiști care au fost nevoiți să aștepte cu orele pentru a pleca spre destinația de vacanță. Asta după ce avionul cu care urmau să zboare spre Hurghada s-a srtricat pe Aeroportul din Cluj-Napoca.

Incidentul a avut loc pe Aeroprtul Internațional Cluj-Napoca, marți, 30 aprilie, când aeronava trebui să decoleze la ora 8.00.

Un avion s-a stricat pe Aeroportul din Cluj. Zeci de turiști au plecat cu întârziere spre Hurghada

Turiștii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mircea Geoană vine pe 9 mai la Alba Iulia. Va participa la o dezbatere, în Cetatea Alba Carolina

Publicat

mircea geoană vine pe 9 mai la alba iulia. va

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, va participa joi, 9 mai, în calitate de invitat special, la dezbaterea „Din inima României, în inima Europei”, organizată de Mișcarea „România Renaște!” la Alba Iulia. 

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 14:00, la Amfiteatrul Muzeului „Principia” din Piața Cetății.

„Alba Iulia devine capitala dialogului românesc în context european, unde susținători ai Mișcării „România Renaște!” și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vinerea Mare, Vinerea Patimilor, Vinerea Neagră: Ziua în care Iisus a fost răstignit pe cruce. Semnificații, tradiții, obiceiuri

Publicat

vinerea mare, vinerea patimilor, vinerea neagră: ziua în care iisus

Vinerea Mare, Vinerea Patimilor, Vinerea Neagră este una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin ortodox.

Ea marchează ziua în care Hristos a fost răstignit pe cruce. În tradiția ortodoxă, Vinerea Mare este o zi de post sever, în care credincioșii se roagă și meditează asupra suferinței și morții lui Isus Hristos pentru mântuirea oamenilor.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe