Connect with us

EVENIMENT

Atenție, șoferi! Ploaie torențială pe Autostrada A2 București – Constanța

Publicat

Se circulă în condiții de ploaie torențială, vineri seară, pe Autostrada A2 București – Constanța.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC dincadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că pe tronsonul kilometric  10 – 35 al  autostrăzii A2 București – Constanța, între București și Fundulea, sunt semnalate condiții de ploaie, pe alocuri torențială, existând riscul de acvaplanare.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu mare atenție, să reducă viteza și să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulație.

Citește Romania24.ro pe Google News

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Maşină răsturnată într-o curte. Tineri clujeni la volan

Publicat

msina rasturnata 2.jpg

Un grav accidnt rutier a avut loc pe raza localității Stoiana, unde o maşină cu trei tineri s-a răsturnat într-o curte.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Stoiana, comuna Cornești. Echipajele operative au găsit la fața locului un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, într-o curte.

Din fericire, nu au existat victime încarcerate, însă trei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Scutul Pădurii în Alba: Mafia lemnului, ”atacată” cu amenzi de zeci de mii de lei. Poliția a confiscat 900 de metri cubi de lemn

Publicat

scutul pădurii în alba: mafia lemnului, ”atacată” cu amenzi de

Scutul Pădurii în Alba: Au fost aplicate amenzi de zeci de mii de lei și o cantitate de aproape 900 de metri cubi de lemn a fost confiscată, transmit reprezentanții IPJ Alba. 

În perioada 21-22 martie 2024, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Medicul din Aiud Bogdan Popa a rămas fără aparatură și bani, la Palermo. El navighează cu o barcă și oferă consultații italienilor

Publicat

medicul din aiud bogdan popa a rămas fără aparatură și

Medicul din Aiud Bogdan Popa a rămas fără aparatură și bani: Hoții au furat instrumente de diagnosticare și o sumă de bani din camperul situat lângă vasul Dulcinea, pe care lucrează medicul din Aiud, Bogdan Popa. 

Vasul se afla în portul Palermo, folosit de fundația Cardioteam, pentru „Una vela per il cuore”, o campanie de screening cardiac promovată în colaborare cu Liga Navală Italiană, care face înconjurul Italiei, de la Genova la Veneția.

Campania aduce italienilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Maşină distrusă de foc în Câmpia Turzii

Publicat

masina arsa azi.jpg

O maşină a ars complet, în Câmpia Turzii.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit seara trecută pentru a stinge un incendiu care a distrus un autoturism în municipiul Câmpia Turzii. Când forțele noastre au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul.

Din fericire, în urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. La misiune a luat parte o autospecială cu apă și spumă, iar prima intervenție a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe