Connect with us

EVENIMENT

ATENȚIE, ȘOFERI! Plouă torențial pe Autostrada A3 București – Ploiești

Publicat

Vizibilitatea este scăzută, miercuri după-amiază, pe A3 București – Ploiești, din cauza ploii torențiale, extistând pericol de acvaplanare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe tronsonul kilometric 43 – 60 al Autostrăzii A3 București – Ploiești este semnalată ploaie torențială, vizibilitatea fiind scăzută din această cauză,  existând riscul de acvaplanare.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire, iar fiecare manevră să fie efectuată doar după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de evenimente rutiere.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Parc în locul unei centrale termice în Mănăștur. Emil Boc: Zona a fost transformată în spațiu pentru relaxare și mișcare

Publicat

parc nou manastur.jpg

Un parc a luat locul unei centrale termice în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. Zona este acum un loc unde mănășturenii, mici și mari, se bucură de relaxare și mișcare.

Proiectul realizat în cartierul Mănăștur de Primăria Cluj-Napoca a inclus demolarea centralei termice, care se afla între blocuri.

Parc în locul unei centrale termice în Mănăștur. Emil Boc: Zona a fost transformată în spațiu pentru relaxare și mișcare

„Clujul cartierelor:…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ordin de protecție doar pe hârtie: Un bărbat din Cugir și-a tâlhărit fosta iubită. Nu avea voie să se apropie de ea

Publicat

ordin de protecție doar pe hârtie: un bărbat din cugir

Ordinele de protecție de multe ori sunt încălcate de către bărbații agresivi. În lipsa unor măsuri reale de protecție, precum brățările electronice de monitorizare, femeile abuzate sunt în continuare în pericol. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Titularizare 2024: fișa de înscriere pentru candidați. Dosarele pot fi înregistrate până în 17 mai. Acte necesare și procedura

Publicat

titularizare 2024: fișa de înscriere pentru candidați. dosarele pot fi

Titularizare 2024: Candidații își pot depune dosarele de înregistrare la concursul național, până în 17 mai. Proba scrisă va fi organizată în 17 iulie, iar în iunie se desfășoară inspecțiile la clasă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

2.500 de transplanturi renale realizate la Cluj, în 30 de ani. Bornă istorică pentru Institutul de Urologie și Transplant Renal

Publicat

transplant1.jpg

Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca marchează o bornă extraordinară și, în același timp, foarte importantă. 2.500 de transplanturi renale au fost realizate cu succes de medicii clujeni.

Asta înseamnă tot atâtea vieți salvate de echipele ICUTR în 30 de ani, de când se fac operații de transplant de rinichi la Cluj-Napoca.

2.500 de transplanturi renale realizate la Cluj, în 30 de ani. Bornă istorică pentru Institutul de Urologie și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe