Connect with us

EVENIMENT

Atenție, șoferi! Restricții de circulație în județul Vâlcea

Publicat

În cursul zilei de joi, 9 septembrie vor fi instituite restricții de circulație pe mai multe drumuri din județul Vâlcea pentru lucrări la partea carosabilă.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că astăzi, 09.09.2021, se vor desfășura lucrări pe mai multe drumuri naționale, astfel:

Pe DN 7, tronson kilometric 199+132 – 200+600, în extravilanul localității Călimănești și pe DN 7CC, între kilometrii 1+600 – 7+734, pe raza localităților Jiblea – Păușa, se execută marcaje rutiere, între orele 08:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe ambele sensuri de mers.

Totodată pe DN 7A, tronson kilometric 68+000 – 69+000, pe raza localității Voineasa, se lucrează la reparații asfaltice, între orele 07:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de trafic.

Astfel pe DN 64, tronson kilometric 112+775 – 115+480, pe raza localităților Troian – Râmnicu Vâlcea, se aplică marcaje rutiere între orele 08:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 2 benzi de circulație din 4 .

Și pe DN 67B, tronson kilometric 99+000 – 103+000, pe raza localităților Măciuca – Gușoieni, se execută lucrări de frezare a părții carosabile, între orele 08:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de trafic.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să sporească atenția în zona acestor lucrări, reducând viteza și adoptând o conduită preventivă în efectuarea manevrelor la volan.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Tânăr din Alba Iulia, prins băut la volan în județul Hunedoara. Ce alcoolemie avea

Publicat

tânăr din județul alba, reținut după ce a fost oprit

Un tânăr de 29 de ani din Alba Iulia a fost prins băut la volan, pe un drum din județul Hunedoara. Polițiștii i-au deschis dosar penal.

Acesta a fost identificat în trafic, marți seara, în jurul orei 20.20, pe strada Republicii din municipiul Brad. Conducea un autoturism.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit IPJ Hunedoara.

Polițiștii municipiului Brad au întocmit dosar de cercetare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Irina Rimes își aduce ”Sufrageria” la Cluj-Napoca. Artista, în concert la Casa de Cultură a Studenților

Publicat

irina rimes @ sala palatului 051 1.jpg

Începând cu 28 martie, Irina Rimes transformă România în scena și locul ei de joacă, mai exact în ”Sufrageria Irinei”. Muzica plină de emoție, atmosfera plină de bucurie și profunzimea versurilor artistei vor fi prezente în fiecare colț, deoarece Irina Rimes pleacă într-un turneu oficial, iar prima oprire va fi la Cluj-Napoca.

Irina Rimes își aduce Sufrageria la Cluj-Napoca. Artista, în concert la Casa de Cultură a Studenților

”Așadar, dacă vrei să auzi live…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Daia Română, prima comună din Alba care va avea rețea de gaz finanțată prin Programul „Anghel Saligny”. Contractul a fost semnat

Publicat

daia română, prima comună din alba care va avea rețea

Daia Română este prima comună din județul Alba care va avea rețea de gaz finanțată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Contractul de finanțare, în valoare de peste 36,7 milioane de lei, a fost semnat miercuri, 27 martie.

„Astăzi (n.r. miercuri, 27 martie) a fost semnat contractul de finanțare în valoare de 36.769.394,28 lei, prin care toate locuințele, agenții economici și instituțiile publice din comună vor fi racordate la rețeaua nou construită de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANOFM organizează 150 de cursuri de formare profesională, în aprilie. Calificări disponibile în Alba și în țară

Publicat

anofm organizează 150 de cursuri de formare profesională, în aprilie.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza în luna aprilie, 150 programe de formare profesională.

Vor avea acces 2.229 persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite.

În Alba, vor fi organizate cursuri pentru trei calificări.

Calificări disponibile în țară

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum:

  • ajutor bucătar – 160 de persoane
  • operator…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe