Connect with us

EVENIMENT

Atenție, șoferi! Restricții de circulație în județul Vâlcea

Publicat

Arhivă foto

În cursul zilei de miercuri, 21 iulie, vor fi instituite restricții de circulație pe DN 7 și DN 64, în județul Vâlcea din cauza lucrărilor la partea carosabilă.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, miercuri, 21 iulie, traficul se desfășoară restricționat pe mai multe artere rutiere din județul Vâlcea, pentru efectuarea unor lucrări, după cum urmează:

Pe DN 64 km 107+900 – km 109+900 pe raza localităților Stolniceni-Răureni se vor executa lucrări de frezare a părții carosabile și așternere  covor asfaltic între orele 7:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 3 din 4 benzi dirijată de indicatoare rutiere.

Astfel pe DN 7 km 159+759-186+000,pe raza localităților Milcoiu-Gura-Vaii se aplica marcaje rutiere intre orele 8:00-18:00 .Circulatia rutieră se desfășoară pe 1/2 cale, dirijat cu piloți de circulație.

Și pe DN 7  km 186+000 – km 188+000  pe raza localităților   Gura Văii -Seaca se execută reparații asfaltice între orele 05:30 – 15:30. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale dirijat de piloți de circulație.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să reducă viteza în zona lucrărilor la partea carosabilă.

 

 

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Un autoturism a „parcat” în magazinul unei stații de benzină, în municipiul Arad

Publicat

aa

Un autoturism pierdut de sub control a intrat, joi, în magazinul unei stații de benzină, în municipiul Arad.

a

 

Pompierii din Arad anunță că au intervenit la un eveniment rutier.

Practic, un autoturism a intrat în magazinul unei stații de alimentare cu carburanți, în municipiul Arad, Calea Zimandului.

aa

 

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.

Citește mai departe

EVENIMENT

Tâlhărie ca-n filme în Dolj, pentru un simplu telefon. Cine este suspectul

Publicat

catuse bun e1662989154100.jpg

Un tânăr de 18 ani, din comuna Vela, județul Dolj, a fost reținut pentru tâlhărie.

Ieri dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 68 de ani, din Vela, că, în noaptea de 24/25 ianuarie, o persoană necunoscută, având fața acoperită și având asupra sa un cuțit, ar pătruns în locuința sa, de unde i-a sustras un telefon mobil.

A fost identificat principalul suspect în persoana unui tânăr de 18 ani din comuna Vela.

„În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, transmite Poliția Dolj.

Citește mai departe

EVENIMENT

De mult și demult, cum le folosim corect  

Publicat

de mult și demult, cum le folosim corect  

Mai știți proverbul „Buturuga mică răstoarnă carul mare“? Ei bine, am putea spune că se aplică foarte bine și la capitolul gramatică. Cu toate că este relativ mică, diferența dintre cuvintele propuse în titlu reprezintă întocmai cheia scrierii lor corecte. Așadar, de mult și demult, cum le folosim corect?  

De ce este importantă gramatica? 

Fie că alegem să comunicăm prin scris sau oral, gramatica ne este de foarte mare ajutor dacă vrem să ne exprimăm corect. Regulile de scriere și de punctuație joacă un rol extrem de important, fapt pentru care este necesar să le cunoaștem și să le aplicăm corect.  

Gramatica pune bazele comunicării eficiente, reprezentând un ingredient vital în mixul de predare-învățare a limbii române. Gramatica necorespunzătoare poate afecta sensul și claritatea…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Grenadă din al Doilea Război Mondial, în subsolul Casei de Cultură din Orăștie

Publicat

grenada

Un muncitor a găsit, într-o încăpere din subsolul clădirii Casei de Cultură a municipiului Orăștie, județul Hunedoara, o grenadă defensivă.

Poliţiştii şi pirotehniștii au securizat zona şi au stabilit faptul că obiectul reprezintă o grenadă de mână, defensivă, fără focos.

Grenada a fost ridicată pentru distrugere.

Poliţiştii continuă verificările în acest caz, existând indicii că obiectul respectiv ar data din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

 

Citește mai departe