Connect with us

ACTUALITATE

Atenție, șoferi! RESTRICȚII de circulație pe anumite străzi din Cluj-Napoca

Publicat

acces interzis.jpg

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță restricții de circulație în zona centrală, ca urmare a lucrărilor ce se desfășoară în cadrul proiectului „Lucrări de amenajare urbană strada Mihail Kogălniceanu, strada Universității și străzile adiacente”.

Astfel, începând de luni, 16 ianuarie 2023, vor fi impuse următoarele restricții de circulație:

– pe strada Universității lucrările se vor extinde pe toata ampriza/ lungimea străzii, iar atunci când situația va impune restricții în carosabil, sa va asigura o bandă de circulație dinspre strada Avram Iancu spre Piața Unirii;

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO. Imobil cu PANORAMĂ asupra Clujului, pus spre vânzare la 7 MILIOANE de euro. CRAMĂ, săli cu sute de locuri și GRĂDINĂ

Publicat

centrul de evenimente aroma cluj 5 e1679075660668.jpg

O proprietare compusă din două corpuri – restaurantul și centrul SARA Social Events – se vinde pe un site internațional de imobiliare, la prețul de 7 miloane de euro. Construite în 2003, clădirile se află în livada Palocsay, la aproximativ 6 km de centru și se remarcă prin panorama asupra orașului Cluj-Napoca.

„Restaurantul Aroma este dispus pe două niveluri: parterul este amenajat în stil neoclasic și oferă acces spre grădina de vară, iar etajul menține nota clasică, având ca piesă centrală șemineul. Geamurile mari și compartimentarea modulară oferă intimitate oaspeților și o priveliște…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Angela Sacaliș, cu piciorul în ghips după bătaia cu consilierul local Anca Ciubăncan (PSD Cluj-Napoca)

Publicat

saca 1 e1679153909774.jpg

Angela Sacaliș, una dintre protagonistele altercației de vineri de la sediul PSD Cluj-Napoca, susține că nu ea a provocat scandalul în care a fost implicată și consilierul local Anca Ciubăncan. În urma incidentului, Sacaliș s-a ales cu ”piciorul în ghips și cu imaginea pătată”.

”Legat de incidentul din 17 martie, în care am fost acuzată pe nedrept, multe informații sunt false și total eronate. A fost un scandal în care eu m-am ales cu piciorul în ghips și cu imaginea pătată, dar nu a fost provocat de mine sau de tinerele domnișoare ale căror nume a apărut peste tot în presă.

saca 2

Tot…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

PSD Cluj le va sancţiona pe femeile bătuăuşe. „Nu putem agrea asemenea abordări”

Publicat

1679152343 psd e1665509994796.jpg

Conducerea PSD Cluj-Napoca s-areunit în urma bătăii în care au fost implicate trei social-democrate şi a anunţat sancţionarea acestora.

„Astazi, Biroul Permanent Municipal al P.S.D. Cluj-Napoca, în sedința extraordinară, a demarat procedurile de sancționare a persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17.03.2023 la sediul organizației municipale.

Vezi şi:

Bătaie între PSD-iste la sediul din Cluj. Una-i la urgenţe. „Mi-a dat cu picioarele în burtă”. Ce spune IPJ. Motivul bătăii

Deciziile luate astăzi reprectă în integralitate statutul…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Patru tronsoane de drumuri din localitățile Șibot și Balomiru de Câmp vor fi asfaltate. Licitația, lansată în SEAP

Publicat

sibot balomiru de camp drumuri e1679041048873 1000x600.jpg

Patru tronsoane de drumuri și străzi din comuna Șibot vor fi asfaltate printr-o investiție de peste 5,5 milioane de lei. 

Primăria Șibot a lansat joi, 16 martie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru servicii de proiectare și execuția lucrărilor la obiectivul „Reabilitare străzi și drumuri în comuna Șibot, județul Alba”.

Valoarea totala estimată a investiției este de 5.551.945 de lei, fără TVA. 

Potrivit documentației, drumurile propuse pentru a fi reabilitate au o lungime totală de 3.199 m. Acestea se află în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe