Connect with us

EVENIMENT

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe Autostrada A1 Sibiu-Deva

Publicat

autostrada deva (sebes) sibiu

În cursul zilei de miercuri, 15 septembrie vor fi restricții de circulație pe Autostrada A1 Sibiu-Deva pentru lucrări la drum.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, miercuri, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, se va circula restricționat, din cauza unor lucrări după cum urmează:

– pe ambele sensuri este restricționată circulația pe banda a doua, la kilometrii 265+400 metri – 265+700 metri, pentru presemnalizare în vederea devierii circulației.

– pe ambele sensuri este restricționată circulația pe banda a doua, la kilometrii 262+600 metri – 262+900 metri.

– pe sensul de Sibiu – Deva, este restricționată circulația pe banda a doua între kilometrii 306 – 335, pentru trasare marcaje rutiere.

Polițiștii recomandă conducătorilor să circule cu redusă în zona lucrărilor și să semnnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație, efectuând manevra după o temeinică asigurare!

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. CFR Cluj – FSCB, 0-1. Clujenii sunt învinși pe teren propriu și pierd șansa de a se apropia de lider

Publicat

cfr fcsb 3.jpg

CFR Cluj și FCSB s-au întâlnit astăzi, 14 aprilie, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca în etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii României. CFR Cluj este învinsă pe teren propriu și se depărtează la 13 puncte de lider. 

Echipele de start

CFR Cluj: Sava – Manea, Ilie, Boben, Abeid – Muhar, Keita, Avounou – Deac, Birligea, Otele
REZERVE: Balgradean, Hindrich – Malico, Mogos, Kresic, Aussi, Filip, Fica, Kaddouri, Serebe,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Locuințe din Cluj-Napoca, vândute și cu 6.000 de euro pe metru pătrat în câțiva ani. Previziunile specialiștilor din real estate

Publicat

cluj napoca facebook emil boc.jpg

Locuințele din Cluj-Napoca vor continua să se scumpească, iar ritmul de creștere, chiar dacă este accelerat, este unul sustenabil pe termen lung, spun experții din domeniul imobiliar. În câțiva ani, este posibil ca unele locuințe să se vândă și ci 6.000 de euro metrul pătrat, arată aceștia.

Practic, este posibil ca să avem și prețuri duble față de cele solicitate în prezent cumpărătorilor. Orașul are toate atuurile necesare pentru a atrage business,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vacanța de vară 2024: Schimbări importante pentru turiștii care își petrec concediul în Grecia. Noi taxe și pe litoralul românesc

Publicat

vacanța de vară 2024: schimbări importante pentru turiștii care își

Grecia modifică regulile pentru plajele sale: ce trebuie să știe turiștii români în sezonul estival. Una dintre destinațiile de vacanță favorite ale românilor, Grecia, introduce schimbări importante în gestionarea plajelor sale.

Aceste modificări sunt esențiale pentru cei care plănuiesc să își petreacă vacanța estivală pe coastele elene.

Noi regulamente pentru șezlonguri și spații pe plajă

Începând cu acest sezon, plajele din Grecia vor avea un număr redus de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tăblițele de la Tărtăria: Misterul continuă la zeci de ani de la descoperirea lor. Cea mai veche scriere din lume sau nu?

Publicat

tăblițele de la tărtăria: misterul continuă la zeci de ani

Plăcuțele de la Tărtăria sunt un set de trei artefacte arheologice descoperite în satul Tărtăria din județul Alba, România, în anul 1961.

Aceste artefacte au fost găsite într-un sit neolitic, în apropierea ruinelor unui așezământ neolitic cunoscut sub numele de „Cetățuie”.

Cele trei plăcuțe sunt făcute din lut ars și prezintă desene incizate, considerate a fi printre cele mai vechi exemple de scriere sau simboluri grafice descoperite în Europa.

Ele datează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe