Connect with us

EVENIMENT

Atenție, șoferi! Restricţii de circulaţie pe autostrăzile A1 şi A2

Publicat

accident general autostrada politia general

În prezent, traficul rutier se află sub restricții luni pe Autostrada București-Pitești și pe Autostrada Soarelui din cauza unor lucrări în desfășurare.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni, până la ora 18:00, circulaţia este restricţionată pe prima bandă a autostrăzii A1, pe sensul Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 35+200 de metri, în Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare a carosabilului.

Tot luni, până la ora 19:30, pe Autostrada Soarelui, sensul către litoral, pe tronsonul kilometric 27+800 de metri – 28+800 de metri, în localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov, se efectuează lucrări de reparaţii asfaltice, astfel că este restricţionată banda numărul 1.

„Adaptaţi viteza, asiguraţi-vă şi semnalizaţi din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie! Nu opriţi în mod nejustificat pe banda de urgenţă”, transmite Infotrafic.

Sursa: MediaFax

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Definitivat 2024: înscrieri până în 13 octombrie. Calendar, condiții pentru candidați, reguli la examen, modele de subiecte

Publicat

definitivat 2024: înscrieri până în 13 octombrie. calendar, condiții pentru

Definitivat 2024: A fost anunțat calendarul examenului de anul viitor, aprobat de Ministerul Educației. Profesorii se pot înscrie până în 13 octombrie, iar proba scrisă va fi în 24 iulie 2024.

Prin concursul de definitivat, cadrele didactice cu cel puțin un an de vechime în învățământ dobândesc titlul de profesor cu drept de practică în învăţământul preuniversitar.

Examenul este obligatoriu pentru obținerea gradelor didactice.

În prima etapă a concursului, sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trei zile de restricţii de circulaţie în judeţul Cluj. Programul lor

Publicat

raliu1.jpg

Pe mai multe drumuri din judeţul Cluj vor fi restricţii de circulaţie în weekend, ca urmare a competiţiei Raliul Clujului.

Programul restricțiilor din week-end:

VINERI – 29 Septemebrie 2023
⦁ Drum cu circulație restricționată: DJ 103V
⦁ Sector de drum: de la ieșirea din satul Stolna (46.708848, 23.395292) până la intersecția cu DJ 107P, din satul Someșu Rece (46.733714, 23.361452)
⦁ Interval orar: 10:30 – 17:30

SÂMBĂTĂ – 30 Septembrie 2023
⦁…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Se schimbă vârsta de pensionare, discret și fără explicații. Condiții pentru pensionarea anticipată și prevederi din PNRR

Publicat

se schimbă vârsta de pensionare, discret și fără explicații. condiții

Se schimbă vârsta de pensionare. Printre măsurile pe care România și le-a asumat prin PNRR se numără și cea privind creșterea perioadei profesionale a cetățenilor.

Este un alt mod de a spune că vârsta de pensionare va crește atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Atenție însă, este vorba despre oamenii obișnuiți, nu și de pensionarii ”speciali”. 

  • Deocamdată nimeni nu le-a explicat oamenilor de ce ar accepta creșterea vârstei de pensionare la 65 de ani,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 40% dintre turiştii din UE sunt vizitatori internaţionali. Top destinații europene pentru turiștii străini

Publicat

peste 40% dintre turiştii din ue sunt vizitatori internaţionali. top

Uniunea Europeană a reprezentat în anul 2023, 45,8% din destinația pentru toate sosirile internaţionale de turişti din lume, arată datele Eurostat.

Principalele 10 ţări de destinaţie pe plan mondial includ şase state membre UE:

  • Franţa
  • Spania
  • Italia
  • Germania
  • Grecia
  • Austria

Datele Eurostat arată că turiştii străini din UE şi din afara blocului comunitar ar reprezenta 43% din toate nopţile petrecute în unităţile de cazare turistică din UE, în 2022.

România, ultimul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe