Connect with us

EVENIMENT

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pentru efectuarea unui transport agabaritic

Publicat

fotografie cu caracter ilustrativ

Traficul se desfășoară îngreunat, miercuri seară, pe mai multe artere rutiere, unde sunt impuse restricții de circulație. Se efectuează un transport agabaritic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că miercuri, 01 iunie, începând cu ora 20.00, se va desfășura un transport agabaritic.

Sunt impuse restricții de circulație pe ruta: PTF Albița – DN 24B – DN 28 – DN 28A – DN 2 – DN 17 – DN 1C – Centura Apahida – Vâlcelele – DN 1 – A 10 – A 1 – DN 68A – A 1 – DN 6 – Timișoara – DN 59 – PTF Moravița.

Transportul este format dintr-un camion cu masa de 84,68 tone, urmând să fie însoțit pe traseul precizat de echipaje ale poliției rutiere.

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENT

ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții de circulație pe DN 15, în județul Mureș. RUTĂ alternativă

Publicat

Arhivă foto

Joi, 18 august 2022, vor fi instituite restricții de circulație pe DN 15 Târgu Mureș – Turda, județul Mureș, pentru lucrări la partea carosabilă. Polițiștii recomandă unei rute alternative.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, joi, 18 august 2022, până la ora 18:00, traficul rutier pe DN 15 Târgu Mureș-Turda, între localitățile Hădăreni și Chețani, județul Mureș, se desfășoară îngreunat, fiind formate coloane de autoturisme în mișcare, pe ambele sensuri, întrucât au loc lucrări de asfaltare a carosabilului pe tronsonul kilometric 23+150 de metri – 23+700 de metri.

Din cauza acestor lucrări de reabilitare a suprafeței de rulare, s-a format aglomerație și pe autostrada A3 Târgu Mureș – Chețani, calea 1, în zona nodului rutier Chețani, dar și pe tronsonul A3 cuprins între Câmpia Turzii-Nădășelu.

Polițiștii recomandă șoferilor următoarea rută alternativă: Turda – Autostrada A10 – Teiuș – DN 14B – Copșa Mică – DN 14 – Mediaș – DN 14A – Iernut – Târgu Mureș.

Polițiștii rutieri sunt în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor și recomandă conducătorilor auto să ruleze cu mare atenție în zona lucrărilor și să păstreze distanța de siguranță între autovehicule.

Citește mai departe

EVENIMENT

România are asigurată medalia de aur în proba feminină de dublu, la Campionatele Europenele individuale de tenis de masă

Publicat

tenis masa romania sursa fb
sursa foto: Facebook / Federația Română de Tenis de Masă

România şi-a asigurat joi medalia de aur în proba feminină de dublu la Campionatele Europene individuale de tenis de masă de la Munchen, româncele Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman urmând să întâlnească în finală perechea alcătuită din compatrioata lor Bernadette Szocs şi austriaca Sofia Polcanova.

România a avut patru reprezentante în semifinale. Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman s-au impus cu 3-1 în faţa luxemburghezelor Xia Lian Ni/Sarah de Nutte, iar Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova au învins cu 3-0 perechea Adina Diaconu (România)/Maria Xiao (Spania).

Finala se va disputa tot joi, de la ora 20:00.

România a cucerit deja o primă medalie la Europenele de la Munchen, argint la dublu mixt, prin Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu.
Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Cumplit accident pe o șosea din județul Brașov. Un motociclist și-a pierdut viața

Publicat

nou politia accident general scaled e1650044190319
Arhivă foto

Un accident rutier mortal a avut loc, joi după-amiază pe DN 1, în județul Brașov. Un motociclist și-a pierdut viața după ce a intrat cu motocicleta într-un parapet.

Potrivit IPJ Brașov, un bărbat, în vârstă de 45 ani, care conducea o motocicletă pe DN1, la km 188, între localitățile Vlădeni și Codlea, din județul Brașov, a lovit un parapet.

UPDATE: Cumpli accident pe DN 1, în județul Brașov: Precizările pompierilor

„Când au ajuns echipajele medicale la fața locului victima era în stop cardio-respirator.

S-au început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare de către personalul medical.

În ciuda eforturilor depuse de salvatori, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.”

Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul acestuia.

Cadavrul urmează să fie preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov, în vederea efectuării autopsiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

Traficul se desfășoară alternativ.

Citește mai departe

EVENIMENT

Noi ajutoare excepţionale pentru producătorii agricoli din sectorul vegetal, aprobate de Guvern

Publicat

mere nou general

Executivul a adoptat joi Hotărârea privind acordarea unor ajutoare excepţionale destinate producătorilor agricoli pentru cheltuieli angajate cu achiziţia de resurse materiale necesare pentru aplicarea tehnologiei la suprafeţele înfiinţate cu plantaţii pomicole pe rod şi/sau cu arbuşti fructiferi şi/sau cu plantaţii viticole pe rod cu struguri pentru vin.

„Venim în întâmpinarea celor care îşi dedică timpul şi priceperea pentru a asigura prezenţa pe mesele românilor a produselor agricole calitative, într-un context al unui an agricol dificil.

Influenţa factorului de risc secetă ne obligă să ne aplecăm atenţia asupra tuturor sectoarelor de activitate şi să dăm ajutorul de care bravii noştri fermieri au nevoie, mai ales în aceste vremuri complicate”, a declarat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, conform unui comunicat remis AGERPRES.

Schema de ajutor derulată de Ministerul Agriculturii prin APIA contribuie la asigurarea securităţii alimentare şi este destinată unui număr de 174.500 beneficiari care administrează 144.170 hectare de teren agricol.

Bugetul alocat pentru sprijinul producătorilor agricoli din sectorul vegetal este de peste 126,15 milioane lei, echivalentul sumei de 25,49 milioane euro şi provine din fonduri de la bugetul naţional – 63,075 milioane lei (echivalentul sumei de 12,745 milioane euro) şi fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană -63,075 milioane lei (12,745 milioane euro).

Cuantumul ajutorului excepţional este de 875 lei/ha, echivalentul sumei de 176,80 euro/ha acordat pentru fermierii care lucrează minimum 0,1 ha inclusiv şi maximum 200 ha inclusiv.

Beneficiarii schemei sunt: persoane fizice; persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale constituite potrivit OUG nr. 44/2008; persoane juridice; grupuri de producători sau organizaţii de producători; structuri din domeniul cercetare, respectiv universităţile, institutele şi staţiunile de cercetare-dezvoltare.

Pentru a accesa ajutorul excepţional, potenţialii beneficiari trebuie să îndeplinească următoarele condiţii de eligibilitate: să fie înregistraţi în evidenţele APIA cu cererea unică de plată 2022; să utilizeze o suprafaţă de minimum 0,1 ha inclusiv şi maximum 200 ha inclusiv, cu plantaţii pomicole pe rod şi/sau cu arbuşti fructiferi şi/sau cu plantaţii viticole pe rod cu struguri pentru vin; să achiziţioneze pe bază de documente justificative următoarele resurse materiale: produse fertilizante şi/sau produse de protecţie a plantelor şi/sau motorină în perioada 24 februarie 2022-12 august 2022. Agerpres

Citește mai departe