Connect with us

EVENIMENT

Atenție, șoferi! Se închide circulația rutieră pe Transalpina, pe tronsonul Obârșia Lotrului – Rânca

Publicat

Începând de marți, 29 octombrie 2019, se închide circulația rutieră pe DN 67C Transalpina, pe tronsonul Obârșia Lotrului – Rânca. Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere accesul pe acest tronson va fi interzis până în 1 iunie 2020.

Potrivit CNAIR, în perioada de 29 octombrie 2019, ora 17.00 – 1 iunie 2020, ora 8.00, circulația rutieră va fi închisă pe Transalpina (DN67C) între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800) pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a prognozei meteo din următoarea perioadă, informează ziarul Alba24.ro.

Compania face apel la conducătorii auto să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită.

Transalpina este șoseaua situată la cea mai mare altitudine din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele, la 2.145 de metri. Drumul face legătura între orașele Sebeș, din județul Alba şi Novaci (Bengeşti), din județul Gorj, o parte fiind anual închis pe perioada iernii. Transalpina, în judeţul Alba, are 79 de kilometri, până la limita cu judeţul Vâlcea. În total, şoseaua alpină străbate 148 de kilometri.

Sursa: Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Al doilea contor pentru energia electrică: o parte dintre români, obligați să îl instaleze. Facturile vor crește după montare

Publicat

al doilea contor pentru energia electrică: o parte dintre români,

Al doilea contor pentru energia electrică: o parte dintre români vor fi obligați să îl instaleze. Facturile vor crește după montare.

Noul contor trebuie instalat la poarta fiecărui prosumator și ar urma să crească facturile tuturor românilor.

Aproximativ 200.000 de asemenea contoare vor fi montate, iar cheltuielile vor ajunge la 20 de milioane de EURO.

Acești bani vor fi recuperați din facturile tuturor abonaților.

Asta pentru că toate costurile cu montarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer tras pe dreapta, pe Autostrada A1 pe raza județului Alba, la o zi după ce a fumat un joint cu canabis. Ce s-a întâmplat după

Publicat

Șofer tras pe dreapta, pe autostrada a1 pe raza județului

Un șofer a fost tras pe dreapta, pe Autostrada A1, pe raza județului Alba, la o zi după ce a fumat un joint cu canabis. S-a întâmplat în 22 aprilie 2023, iar un an mai târziu a fost trimis în judecată. 

În data de 16 aprilie 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Tânărul va fi judecat pentru conducere sub influența drogurilor.

Deși a fost tras pe dreapta la o zi de la consum, substanța activă din jointul de canabis THC, se afla în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

STUDIU: Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la ACCIDENTE

Publicat

bmw.jpg

Un studiu efectuat arată că mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente. Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele. Cu toate acestea, vehiculele puternice au sisteme de frânare mai avansate și o manevrabilitate mai bună, ceea ce le face mai ușor de condus.

„carVertical, o companie de date auto, a efectuat cercetări pe baza…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri rezonabile. Directivă europeană cu obligații pentru producători

Publicat

produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri

Produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri rezonabile. Dreptul la reparare pentru consumatori a fost adoptat de Parlamentul European. Legislația prevede obligații pentru producători, în relația cu clienții.

Parlamentul European a adoptat marți, 23 aprilie, directiva privind așa-numitul „drept la reparare” pentru consumatori. Normele clarifică obligațiile producătorilor de a repara bunurile. Acestea încurajează consumatorii să prelungească ciclul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe