Connect with us

EVENIMENT

ATENȚIE, ȘOFERI! Trafic întrerupt pe DN 13A, în județul Harghita

Publicat

Arhivă foto

Timp de 3 zile, în perioada 7-9 septembrie 2022 vor fi instituite restricții de circulație pe DN 13A, în județul Harghita. Se vor executa lucrări la un pod.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în perioada 07 – 09.09.2022, traficul este oprit pe DN 13A, la ieșirea din municipiul Miercurea Ciuc spre Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, pentru efectuarea lucrărilor de punere în siguranță a podului aflat la kilometrul 126+748 m, între Miercurea Ciuc și localitatea Ciba.

Varianta ocolitoare pentru toate categoriile autovehicule este: Odorheiu Secuiesc – DN 13A – DJ 123F Ciba – DN 12 Siculeni – Miercurea Ciuc și retur.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Lucrare muzicală dedicată lui Dumitru Fărcaș, în primă audiție la concertul Zilei Națiunilor Unite de la Cluj-Napoca

Publicat

dumitru farcas boc faceboook 4.jpg

Taragotistul Cristian Totpati va interpreta, joi, la Cluj-Napoca, în primă audiție, la evenimentul ”Cântec pentru lume – concert dedicat Zilei Națiunilor Unite”, o lucrare scrisă de maestrul Constantin Arvinte în memoria lui Dumitru Fărcaș, pentru taragot și orchestră simfonică.

Originar din Satu Mare, Cristian Totpati are o legătură profundă cu orașul Cluj-Napoca, unde, în timpul studenției, a fost membru al Orchestrei Ansamblului Studențesc…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rețea de canalizare menajeră în satul Tibru din comuna Cricău. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost lansată

Publicat

rețea de canalizare menajeră în satul tibru din comuna cricău.

Rețea de canalizare menajeră în satul Tibru din comuna Cricău. Locuitorii satului Tibru din comuna Cricău vor beneficia în curând de o rețea de canalizare menajeră, printr-o investiție de peste 5,2 milioane de lei.

De asemenea, proiectul prevede extinderea rețelei de canalizare menajeră și pe strada Axente Sever din localitatea Cricău. 

Primăria Cricău a lansat pe 22 octombrie, în SEAP, o licitație pentru execuția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

De ce sunt atât de populare jocurile de cazino online? (P)

Publicat

featured image.jpg

Jocurile de cazino online reprezintă una dintre principalele activități recreaționale. Nu doar în România, ci la nivel continental. Ce au însă jocurile de cazino atât de special? Simplitatea și adrenalina sunt două dintre ingredientele pentru care ele sunt populare.

Începând de la întrebarea din titlu, te-ai putea gândi că oamenii joacă la cazino pentru a câștiga bani. E adevărat, există și oameni care fac din asta un scop, însă cei mai mulți caută…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

George Simion: „AUR este scos din secțiile de vot pentru diaspora printr-o tragere la sorți aranjată, contrafăcută”

Publicat

whatsapp image 2024 10 22 at 16.26.54.jpeg

Președintele AUR, George Simion, a tras marți, în cadrul unei conferințe de presă, un nou semnal de alarmă despre abuzurile care se comit împotriva Alianței pentru Unirea Românilor la aceste alegeri parlamentare și prezidențiale. Acesta a precizat că juriștii și avocații AUR au avut în ultimele două zile peste 100 de contestații la care au răspuns.

Simion  a precizat că ieri „printr-o tragere la sorți aranjată” AUR a fost scos din secțiile de vot…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe