Connect with us

EVENIMENT

ATENȚIE, ȘOFERI! Trafic restricționat pe DN 1, în județul Prahova

Publicat

Arhivă foto

Traficul rutier va fi restricționat pe DN1, în județul Prahova, pentru lucrări de reparații la podurile din apropierea localității Sinaia, informează CNAIR.

Lucrările se vor desfășura în urmatoarele trei săptămâni, perioadă în care semnalizarea rutieră se menține în permanență.

În prima etapă, în perioada 19 septembrie – 7 octombrie, traficul rutier va fi restricționat, circulația desfășurându-se alternativ, pe câte un sens de circulație, pe DN 1, pe sectorul cuprins între kilometrul 118+271 și kilometrul 119+420 (localitatea Posada)

Se vor executar lucrăril de reparații la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație la podul situat la kilometrul 118+846.

În cea de-a doua etapă, traficul rutier se va desfășura alternativ, pe câte un sens de circulație pe sectorul cuprins între kilometrul 116+888 și kilometrul 117+963, în perioada 10 – 21 octombrie.

Se vor executa lucrări de înlocuire a rosturilor de dilatație la podul situat la kilometrul 117+399 pe DN 1.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto suntr sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Publicat

gala deschidere tiff vakarcs lorand.jpg

3 milioane de euro au fost alocați, marți, sectorului cultural neguvernamental. Este cea mai mate alocare din istoria Clujului pentru acest sector, a anunțat primarul Emil Boc.

Festivalul Internațional de Film Transilvania – TIFF, primește cea mai mare finanțare din partea Primăriei Cluj-Napoca, respectiv 1,8 milioane de lei.

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Consiliul Local…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat de presă, Gabriel Pleșa: Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia

Publicat

comunicat de presă, gabriel pleșa: peste 39 de milioane de

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, transmite că sunt alocate peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex, din Alba Iulia.

Rețeaua de apă și canal a fost deja introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul, mai specifică primarul. Asfalt, trotuare, și alte dotări edilitare în zonă sunt în faza de achiziție publică. 

”Unul dintre cele mai importante proiecte edilitare, aflat în plină derulare la Alba Iulia, privește…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Armament militar, tiroliană și atelier de pictură: Ziua Porților Deschise la Divizia 4 Infanterie „Gemina”

Publicat

gemina 12 e1713881764209.jpg

Sediul Comandamentului Diviziei 4 de Infanterie „Gemina” din Cluj-Napoca, și-a deschis marți, 23 aprilie, porțile pentru sute de vizitatori, dornici de a pătrunde, pentru o zi, în universul forțelor armate.

Evenimentul, ce a avut loc în intervalul orar 10:30- 14:30, a fost unul dinte cele încadrate în celebrarea „Zilei Forțelor Terestre Române”. Acesta le-a oferit vizitatorilor o experiență captivantă, inclusiv expoziții statice cu tehnică militară,

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Mihnea Costachi, șahistul din Alba care a adus Romaniei cea mai mare performanță la “dezlegări”. Ce planuri de viitor are

Publicat

video: mihnea costachi, șahistul din alba care a adus romaniei

Șahistul din Alba Iulia, Mihnea Costachi, a adus României cea mai mare performanță de până acum la Campionatul European de Șah, proba Dezlegări.

Maestrul internațional din Alba Iulia s-a situat pe locul patru la general, după ce a concurat cu 71 de șahiști, din 20 de țări. 

L-am invitat în studioul alba24.ro pentru a ne explica mai bine ce însemnă proba de dezlegări la șah, dar mai ales ce planuri are pe viitor.

Mihnea nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este unul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe