Connect with us

ACTUALITATE

Atenție, șoferi. Trei transporturi AGABARITICE vor tranzita Clujul. Care este traseul complet

Publicat

transport agabaritic.jpg

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că în perioada 14-20 septembrie se vor desfășura trei transporturi cu depășiri agabaritice care vor tranzita și Clujul.

Este vorba de transporturi de structuri metalice care vor fi transportate de Vama Borș la Albișa, iar lățimea vehiculelor va depăși 3,50 de metri.

Trei transporturi AGABARITICE vor tranzita Clujul: Întregul traseu

Pootrivit CNAIR, traselul va fi următorul: Borș II PTF – A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – A3 – DN1F – Cluj-Napoca – Centura Apahida Vâlcele – DN1C – DN17 – VO2P – DN2 – DN28A…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO. Părinții reclamă că sunt jecmăniți la patinoarul Fiesta de la Cora. ”Plătim 30 de lei să stăm pe margine, deși nu patinăm”

Publicat

pati 1 e1675339022176.jpg

Părinții reclamă situația de la patinoarul Fiesta Sport de lângă hypermarket-ul Cora din Cluj-Napoca unde sunt obligați să plătească 30 de lei deși nu patinează, ci stau doar pe margine, supraveghindu-și copiii.

”Intrarea are un preț unic, de 30 de lei de persoană, care este valabil 90 de minute pentru toate persoanele care intră în zona de patinoar, indiferent dacă patinează sau nu.

Eu, ca părinte, merg cu doi copii de 4 și 6 ani, care nu se pot descălța singuri și nu își pot pune patinele. Intru în zona de patinoar, aștept pe margine, nu intru pe patinoar cu ei ci îi las singuri să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Rezultate Recensământ: Lista comunelor din Alba care au sub 1000 de locuitori și cele cu populație mai mare decât unele orașe

Publicat

recensamant 1068x801 1 e1647680602541 1000x600.png

Scădere mare a populației mai ales comune, orașe dar și în municipiile din județul Alba după publicarea rezultatelor de la recensământul populației și locuințelor.

Potrivit rezultatelor, în 11 localități din județ, populația este sub 1.000 de locuitori, iar multe dintre acestea nu își mai justifică cheltuielile uriașe cu salariile primarilor, viceprimarilor și aparatul primăriei.

Cea mai mică populație este la Ceru-Băcăinți – 227 locuitori iar pe locurile imediat următoare se află Râmeț și Întregalde, care nu au reușit să depășească 500 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO: Peste 100 de arbori uscați au fost înlocuiți pe traseul de pe latura exterioară de Nord a Cetății Alba Carolina

Publicat

traseu santuri latura nord scaled e1675326294520 1000x600.jpg

Circa 110 arbori uscați, aflați pe traseul de pe latura de Nord a Cetății Alba Carolina, au fost înlocuiți de către constructor. Potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, aceștia erau în perioada de garanție. 

Reamintim faptul că noua zonă de relaxare și recreere din Alba Iulia a fost dată în folosință la sfârșitul lunii decembrie 2021. La câteva luni distanță, cetățenii au semnalat faptul că zeci de arbori plantați pe spațiile verzi s-au uscat.

Noul traseu de pe latura exterioară de Nord-Vest a Cetății Alba Carolina a fost amenajat printr-o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Super. Hartă live cu rutele și poziția în timp real a vehiculelor RATUC

Publicat

harta bus.jpg

RATUC pune la dispoziţia clujenilor o hartă live în care pot fi urmărite autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele pe oricare dintre linii, inclusiv poziţia fiecăruia pe traseu.

Hartă live cu rute și poziția în timp real a vehiculelor

– disponibilă pentru calătorii clujeni
Compania de Transport Public Cluj-Napoca pune la dispoziția călătorilor o hartă live care arată traseele și poziția vehiculelor în timp real, cu o rată de actualizare a datelor de 20 de secunde.
Harta poate fi consultată pe site-ul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, www.ctpcj.ro; sunt incluse traseele tuturor mijloacelor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe