Connect with us

ACTUALITATE

Atenționare Cod Galben de vânt puternic în Alba și alte județe din țară. Rafalele pot depăși 80 -100 km/h

Publicat

vant pixabay meteo.webp.webp

Meteorologii au emis o atenționare Cod Galben de intensificări ale vântului, valabilă în județul Alba și alte județe din țară pentru duminică de la ora 09,00 până la ora 15:00.

ANM precizează că sunt semnalate intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 60…70 km/h, iar la peste 1800 metri vor fi rafale de 90 – 100 km/h

Avertizare cod galben de vânt

  • Județul Alba;
  • Județul Braşov: zona de munte de peste cota 1800 m;
  • Județul Sibiu: zona de munte de peste cota 1800 m; Județul Sibiu: Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Racovița, Turnu Roșu, Boița;

Sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Cosmin Andrei, primarul Municipiului Botoșani, a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat

Publicat

cosmin andrei1.jpg

Publicitate

Primarul Municipiului Botoșani a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat, reafirmând angajamentul său față de comunitate și de dezvoltarea orașului reședință de județ.

„Dragi botoșăneni, cu recunoștință și simț de răspundere, încep acest nou mandat alături de voi. Votul vostru din 9 iunie, exprimat într-un număr impresionant, îmi reconfirmă că munca depusă până acum este apreciată și că împărtășim același obiectiv comun: să construim un Botoșani modern și prosper, un oraș în care să ne simțim cu toții acasă”, a transmis Cosmin Andrei.

În primul mandat, administrația locală a realizat investiții…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cătălin Silegeanu: Subdezvoltarea județului Botoșani este rezultatul promisiunilor DEȘARTE ale partidelor politice din trecut

Publicat

silegeanu 2.jpg

Publicitate

Cătălin Silegeanu, prim vicepreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Botoșani, a transmis un mesaj clar și sincer cetățenilor din județ, în contextul informațiilor recente apărute despre Partidul AUR în spațiul public.

Silegeanu a dorit să aducă câteva clarificări importante, subliniind impactul acestor informații asupra candidaților și persoanelor publice din partid.

“Am fost și sunt un om foarte echilibrat, corect și implicat în viața socială a Botoșaniului și a botoșănenilor”, a declarat Cătălin Silegeanu. Decizia sa de a candida la Senatul României este motivată de dorința de a transforma județul…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Luptă până în ultima secundă: Doina Federovici anunță finalizarea asfaltărilor pe încă două drumuri județene

Publicat

doina fereovici.jpg

Publicitate

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a transmis astăzi că proiectele Consiliului Județean Botoșani privind modernizarea drumurilor județene, Avrămeni – Panaitoaia – Dimitrie Cantemir – DN24 (Mitoc) și Dobârceni – Murguța – Ștefănești, se apropie de final, ambele având un stadiu de execuție de peste 95%.

Doina Federovici predă mâine, luni, președinția Consiliului Județean Botoșani, dar pare că urmărește până în ultima secundă derularea investițiilor din județul Botoșani.

La DJ294A, Avrămeni – Panaitoaia – Dimitrie Cantemir – DN24 (Mitoc), constructorul mai are de realizat rosturile la…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Marius Budăi: Iftime n-ar fi trebuit să se ENERVEZE când PSD i-a cerut să prezinte afacerile sale cu BANI PUBLICI

Publicat

budai 1.jpg

Publicitate

Prim-vicepreședinte al PSD Botoșani, deputatul Marius Budăi, a declarat că solicitarea adresată de PSD președintelui ales al Consiliului Județean, Valeriu Iftime, de a prezenta informații despre afacerile sale cu banii publici ai județului sau cu administrațiile locale conduse de PNL, nu reprezintă un atac politic, ci un apel la transparență și integritate.

Social-democratul consideră că această solicitare nu ar trebui să-l deranjeze pe șeful PNL Botoșani, pentru că îi oferă prilejul de a demonstra că este transparent și integru, așa cum susținea în campania electorală.

Nu am înțeles de ce s-a enervat domnul Iftime când…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe