Connect with us

ACTUALITATE

Atenționări de la Poliția Alba pentru cei care se întorc din minivacanță. Recomandări pentru șoferii aflați în trafic

Publicat

politia radar.jpeg

Poliția Alba atenționează că drumurile din județ se aglomerează, în contextul ultimei zile din minivacanța de Ziua Națională și transmite șoferilor recomandări pentru siguranță rutieră.

  • Înainte de a pleca la drum, interesați-vă cu privire la starea meteorologică de pe traseul pe care urmează să îl parcurgeți și echipați-vă autovehiculul corespunzător!
  • În condiții dificile de trafic, circulați cu viteză redusă, păstrați distanța de siguranță în mers, pentru a putea opri în timp util și nu vă angajați în depășiri riscante!
  • Pe timp de ploaie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Mozaik Investments intră în acționariatul grupului clujean UNTOLD Universe, care își pregătește expansiunea internațională

Publicat

mozaik investments intră în acționariatul grupului clujean untold universe, care

UNTOLD Universe, cel mai mare jucător de pe piața de entertainment din estul Europei, a semnat un acord angajant cu Mozaik Investments, prin care compania va intra în acționariatul grupului UNTOLD cu un pachet minoritar, urmând a furniza capital de creștere pentru dezvoltarea proiectelor UNTOLD în plan regional și internațional.

Principalul obiectiv al parteneriatului vizează extinderea pe piața globală a brandului UNTOLD, începând cu anul 2023

Mozaik Investments intră în acționariatul grupului UNTOLD, care își pregătește expansiunea internațională

Parteneriatul are ca scop extinderea internațională a grupului de entertainment fondat…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Balonul de încercare

Publicat

balonul de încercare

Pe cerul politicii mondiale zboară „baloane de încercare” și se testează limite. Nu există putere fără dovada capacității de a o exercita.

Nimic nu e mai eficient într-o strategie combativă decât decredibilizarea inamicului în ochii celorlalți (și poate chiar ai lui), prin încercarea de a-l arăta slab, șovăielnic, indecis, temător. În categoriile strategice și de valori cărora le aparțin, statele se încolonează în spatele celor care sunt cele mai convingătoare în a-și dovedi puterea.

Americanii, rușii și chinezii știu că într-un război este…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un nou weekend „de foc” pentru pompierii clujeni. 139 de misiuni, dintre care 24 la incendii și accidente

Publicat

un nou weekend „de foc” pentru pompierii clujeni. 139 de

În acest sfârșit de săptămână, echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj au desfășurat nu mai puțin de 139 de misiuni.

24 dintre acestea au fost intervenții la incendii, accidente rutiere sau pentru readucerea stării de normalitate, în vreme ce echipajele SMURD au gestionat 115 cazuri medicale, potrivit ISU Cluj.

Un nou weekend „de foc” pentru pompierii clujeni. 139 de misiuni, dintre care 24 la incendii și accidente

Printre misiunile importante se numără un incendiu petrecut în orașul Huedin, care s-a manifestat la o casă situată pe strada Fildului. Apelul de urgență a venit în jurul orei…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un orășel pitoresc trebuie strămutat casă cu casă: Cea mai mare mină de fier din lume e prea importantă pentru a fi închisă

Publicat

un orășel pitoresc trebuie strămutat casă cu casă: cea mai

Cel mai nordic oraș din Suedia va fi mutat, casă cu casă, inclusiv biserica din lemn, dar proiectul de relocare va afecta modul de viață al unei comunități cu tradiție în zonă: păstorii de reni.

Undeva în nordul îndepărtat al Suediei, la 200 de kilometri deasupra Cercului Polar, stă neclintită de mai bine de un secol biserica din Kiruna, cândva desemnată cea mai veche clădire din țară.

Edificiul de culoarea teracotei, cu turla ca-n povești, imită prin forma sa un cort al populației indigene Sami. Funcțională din 1912 și aproape lipsită de simboluri…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe