Connect with us

EVENIMENT

AȚI VĂZUT-O? Copilă de 16 ani dintr-o localitate din Tulcea, dată dispărută

Publicat

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Tulcea, au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore de 16 de ani, din comuna Văcăreni, județul Tulcea.

UPDATE: Minora a fost găsită.

Potrivit unui comunicat al IPJ Tulcea, în urma cercetărilor efectuate de către polițiști, minora a fost identificată pe raza municipiului Galați, la locuința mamei sale, nefiind victima vreunei infracțiuni.

Potrivit IPJ Tulcea, miercuri, 5 mai, Radu Elena Laura Gabriela ar fi plecat de la domiciliul bunicilor săi, situat în localitatea Văcăreni, iar până în prezent nu a mai revenit.

Minora are ochii negri, ten deschis la culoare, fața alungită, păr negru, ondulat, lung și înaltimea de aproximativ 1,60 metri, constituție atletică.

La momentul dispariției, purta un tricou alb, peste care avea un hanorac gri, pantaloni de tip blue-jeans de culoare gri, pantofi sport abi si un rucsac de culoare roz.

În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi pentru găsirea acesteia.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Săptămâna Verde la Școala „Simion Lazăr” Lunca Mureșului. Ateliere în engleză pentru copii, alături de studenți, despre natură

Publicat

săptămâna verde la Școala „simion lazăr” lunca mureșului. ateliere în

Săptămâna Verde la Școala Gimnazială „Simion Lazăr” Lunca Mureșului a debutat cu activități pentru elevi, organizate împreună cu studenți de la Cluj. Copiii au avut ocazia să învețe despre natură și să exerseze limba engleză.

Au fost implicați în proiectul de educație non-formală ”Let’s Celebrate Earth Day Together!”. Acesta a fost realizat în parteneriat cu Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere a Universității…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 564 de posturi la Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Cugir și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 564 de posturi la alba

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 23 aprilie. Sunt vacante 564 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

BLOCAJ pe DN1 în Florești. S-a spart conducta principală de canalizare care traversează localitatea

Publicat

masini floresti.jpg

Floreștiul e blocat din cauza unei avarii. Conducta principală de canalizare care traversează localitatea s-a spart și se intervine pe DN1, anunță Compania de Apă Someș. Din această cauză se circulă bară la bară.

Deocamdată, reprezentanții companiei nu au putut preciza cât vor dura lucrările.

BLOCAJ pe DN1 în Florești. S-a spart conducta principală de canalizare care traversează localitatea

„Urmare a unei avarii la conducta principală de canalizare…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în România până la jumătatea lunii mai: Variații mari de temperatură și multe ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

ploaie alba24 umbrela cod galben vreme rea ploi 1000x600.jpeg

Vremea în România până la jumătatea lunii mai: Variații mari de temperatură și multe ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Ne așteaptă o perioadă cu vreme instabilă, cu multe precipitații, atât de necesare în agricultură.

Ultimele zile din luna aprilie aduc o vreme rece, cu multe precipitații în mare parte din țară. Însă odată cu primele zile din mai vremea va fi frumoasă, cu temperaturi potrivite perioadei în care ne aflăm.

Potrivit estimărilor meteorologilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe