Connect with us

EVENIMENT

Ați văzut-o? O mamă din Dolj a reclamat la Poliție că de trei ani nu mai știe nimic de fiica ei

Publicat

disparuta

O tânără de 25 de ani din comuna Bistreţ, judeţul Dolj, este căutată de poliţişti după ce mama acesteia, din aceeaşi localitate şi care în prezent locuieşte în Franţa, a sesizat că nu a mai reuşit să ia legătura cu fiica sa, Alexandra-Dorina-Georgiana Radu, de aproximativ 3 ani.

Potrivit IPJ Dolj, la sfârşitul anului 2014, începutul anului 2015, tânăra de 25 de ani a plecat împreună cu mama sa la muncă în Franţa, iar din luna august 2016, din cauza unor neînţelegeri, relaţiile dintre acestea s-au răcit şi de atunci nu au mai ţinut legătura. Tânăra ar fi venit în luna mai 2017 în comuna Bistreţ, la domiciliul bunicii paterne, unde a stat câteva zile, timp în care şi-a schimbat cartea de identitate, iar de atunci aceasta nu a mai luat legătura cu familia.

Semnalmentele femeii sunt: aproximativ 1,65 m înălţime, păr vopsit roşcat, drept, lung, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, sprâncene arcuite, iar cine poate da informaţii cu privire la persoana în cauză este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ECONOMIE

Salariul minim crește de la 1 ianuarie. Coaliția a bătut palma cu sindicatele. Care va fi majorarea

Publicat

bani 1 1000x600.jpg

Guvernul şi partenerii sociali au căzut de acord în privinţa majorării salariului minim brut garantat în plată la 3.000 de lei – din care 200 de lei scutiţi de impozit şi contribuţii de asigurări, în urma discuţiilor purtate la Palatul Victoria, la reuniunea Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social, la care a participat şi premierul Nicolae Ciucă.

Potrivit unui comunicat al Executivului, în cursul discuţiilor au fost analizate propunerile patronatelor şi sindicatelor legate de majorarea salariului minim pe economie începând cu 1 ianuarie 2023.

„Guvernul şi partenerii sociali au căzut de acord în privinţa majorării salariului minim brut garantat în plată la 3.000 de lei – din care 200 lei scutiţi de impozit şi contribuţii de asigurări. Totodată, s-a stabilit ca salariul minim pentru sectorul construcţiilor să crească la 4.000 de lei tot de la 1 ianuarie 2023”, se arată în comunicat.

Şeful Executivului a punctat că discuţia cu partenerii sociali a fost necesară pentru se veni cu o soluţie realistă.

„Am considerat necesar să ne consultăm pe acest subiect cu partenerii sociali, pentru ca, în funcţie de propunerile lor şi de perspectivele bugetare pentru anul viitor, să venim cu o soluţie realistă pentru contextul actual”, a declarat Nicolae Ciucă, citat în comunicat.

Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 100 de curse au fost întârziate și anulate, în ultima săptămână, pe Aeroportul Otopeni

Publicat

Arhivă foto

Peste 100 de zboruri, aterizări și decolări, au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute în ultima săptămână, pe Aeroportul Henri Coandă. Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat la Tarom, Wizz Air și Ryan Air.

„În intervalul 17 – 23 noiembrie 2022, pe Aeroportul Henri Coandă, 104 zboruri, aterizări și decolări, au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute.

Pentru 42 dintre acestea, companiile aeriene au raportat drept cauză întârzierea sau rotația echipajelor sau aeronavelor”, anunță Compania Națională Aeroporturi București.

Potrivit sursei citate, cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroport, respectiv Tarom (41 de zboruri), Wizz Air (25 de zboruri), Ryan Air (12).

În același interval, au fost anulate 7 zboruri.

În intervalul 17 – 23 noiembrie, pe AIHCB au fost operate 1849 de zboruri, dintre care 1716 regulate.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe

EVENIMENT

Se caută angajați în România. Postul pentru care primești 15.500 de lei pe lună, ai nevoie doar de diplomă de Bac

Publicat

se caută angajați în românia. postul pentru care primești 15.500

Se fac angajări în România pe locuri plătite cu salarii de până la 15.500 de lei pe lună, fără să fie nevoie de o diplomă de facultate, ci doar de una de Bacalaureat și de unele abilități necesare îndeplinirii sarcinilor de lucru.

Unde sunt oferite salarii de 15.500 de lei, doar cu diplomă de Bac

Angajările la care este cerută doar o diplomă de Bacalaureat, pe salarii situate între 5.000 și 15.500 de lei, au fost anunțate de Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian, de sub autoritatea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Este vorba despre 58 de posturi vacante de controlori de trafic aerian Abinitio sau în pregătire ori „în formare”. Salariul pornește de la 5.000 de lei și poate ajunge la 15.500 de lei.

Afacerea cu care au dat lovitura doi frati din Bihor
Locuri de munca pentru care se ofera salarii de pana la 15.500 de lei,…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: CFR SA a lansat două licitații pentru achiziția de materiale pentru reparații de aproape 40 milioane lei

Publicat

licitatii cfr fb

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a lansat, joi, 24 noiembrie 2022, două licitaţii pentru achiziția de materiale necesare pentru lucrările de reparații la suprastructura căii ferate, în valoare de aproape 40 milioane lei.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a lansat două licitaţii pentru achiziția de materiale de cale – 20.000 de traverse normale și speciale din lemn impregnate, 4000 mc de traverse speciale din lemn impregnate și 160.000 de seturi de cleme elastice -, în valoare totală de 39.117.316,69 lei, materiale necesare pentru lucrările de reparații la suprastructura căii ferate – pe liniile directe, din stații, liniile de pe poduri și terasamentele adiacente, inclusiv la liniile de cale largă sau încălecată.

Achiziția de traverse de lemn pentru calea ferată este necesară pentru asigurarea bazei materiale în cadrul lucrărilor de întreținere/reparație a căii, lucrări efectuate în scopul menținerii acesteia în toleranțele instructionale, astfel încât circulația trenurilor să se desfășoare cu vitezele proiectate, concomitent cu creșterea gradului de siguranță a circulației și de sporire a regularității traficului feroviar, prin eliminarea unor situații care pot conduce la întreruperea/restrictionarea circulației.

licitatii cfr fb1

Procedura de licitație pentru achiziția de traverse din lemn impregnate, în valoarea totală estimată a de 22.310.890 de lei, este împărțită în 5 loturi astfel:

→ Lotul 1 – 10.000 bucăți de traverse normale din lemn, impregnate, folosite în cadrul lucrărilor de reparații linii curente, directe, secundare sau de primire-expediere

licitatii cfr fb3

→ Lotul 2 – 3000 mc de traverse speciale din lemn impregnate pentru aparate de cale

→ Lotul 3 – 1000 mc de traverse speciale din lemn impregnate pentru poduri folosite în cadrul lucrărilor de reparații la liniile de pe poduri și terasamentele adiacente podurilor

→ Lotul 4 – 5000 bucăți de traverse speciale din lemn, impregnate, pentru cale largă 2,80 m, impregnate, folosite în cadrul lucrărilor de reparații linii cu ecartament larg, linii curente, directe, secundare sau de primire-expediere

licitatii cfr fb2

→ Lotul 5 – 5000 bucăți de traverse speciale din lemn, impregnate, pentru cale încălecată 3,10 m, impregnate, folosite în cadrul lucrărilor de reparații linii cu ecartament normal și larg, linii curente, directe, secundare sau de primire-expediere.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare și deschiderea ofertelor este de 17 ianuarie 2023, ora 15:00.

(sursa: Mediafax)

sursa foto: Facebook / CFR Infrastructura 

Citește mai departe