Connect with us

ACTUALITATE

Au intrat în magazin din Oradea și au fugit cu… două cărucioare pline de cafea!

Publicat

Doi tineri cu vârste de 19 și 25 de ani din Oradea s-au ales cu dosare penale, după ce au profitat de neatenția unor angajați dintr-un magazin din municipiu și au fugit cu două coșuri de cumpărături pline cu pachete de cafea.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îi bănuiesc pe aceștia că, la 26 martie a.c., în jurul orei 19.00, ar fi profitat de neatenția angajaților unui magazin alimentar din municipiul Oradea și ar fi sustras două coșuri pentru cumpărături, pline cu 59 de pachete de cafea de 250 de grame, de 500 de grame și de 1 kg., provocând astfel un prejudiciu total de 1.606,51 de lei”, arată un comunicat transmis joi de Poliția Bihor.

Hoţii au fost identificaţi şi reţinuţi, luni, 1 aprilie, pentru 24 de ore. Cum tânărul de 19 ani era cercetat deja sub control judiciar pentru patru spargeri de autoturisme comise în Oradea, el a fost dus în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi care a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestării preventive pe e 30 de zile.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Compensare cantitativă la facturi pentru proprietarii de fotovoltaice. Se aplică la punctele de consum de la toate proprietățile

Publicat

panouri fotovoltaice alba24 e1670246486954 1000x600.jpeg

Un proiect de lege depus la Parlament prevede acordarea de compensare cantitativă pentru prosumatorii cu instalaţii de producere a energiei electrice din surse regenerabile.

Se va aplica la punctele de consum de la toate proprietăţile acestora, nu doar la cele în care se află instalaţia de producere a energiei verde.

Inițiativa, de modificare a a Legii 123/2012 a energiei electrice şi a gazelor naturale, este semnată 48 de deputaţi şi senatori liberali.

„Prosumatorii cu instalaţii de producere a energiei electrice din surse regenerabile beneficiază de compensarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Județul Botoșani învăluit în ceață până diseară. Atenție, șoferi, este COD GALBEN

Publicat

1670501703 ceata 1.jpg

Pe drumurile din județul Botoșani, din această cauză, se va reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.
Cod galben de ceață până la ora 17:00!
În funcție de condițiile locale, acest fenomen meteorologic poate favoriza formarea ghețușului.
Pentru evitarea producerii unor evenimente rutiere, adresăm conducătorilor auto recomandarea de a adapta viteza la condițiile de drum. Circulați prudent pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!

 Urmăriți știrile Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

APEL UMANITAR al Colegiului Militar din Alba Iulia: Mama unui elev are nevoie ajutor pentru a trece peste o grea încercare

Publicat

318586344 523111839855560 153529937930958872 n 1000x600.jpg

Reprezentanții Colegiului Național Militar din Alba Iulia lansează un apel umanitar, în numele unui elev al unității de învățământ. Mama acestuia este grav bolnavă și are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală în Turcia. 

”Unul dintre elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia trece în aceste momente printr-o grea încercare. Mama lui este grav bolnavă, fiind diagnosticată cu o boală incurabilă care îi afectează mai multe organe vitale.

După o intervenție chirurgicală efectuată în Turcia, mama elevului se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

O minoră din Alba Iulia s-a refugiat în baie, de frica tatălui. Bărbatul a intrat după ea și a lovit-o cu o sticlă de bere în cap

Publicat

politie e1556619188358.jpg

A intrat în baie peste fiica sa, iar apoi a lovit-o cu o sticlă de bere în cap: faptele pentru care un bărbat din Alba Iulia a fost trimis în judecată pentru violență în familie. 

În data de 5 decembrie 2022, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, iar bărbatul care și-a agresat fiica va fi judecat pentru violență în familie.

De asemenea motivarea a fost făcută publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

”În actul de sesizare s-a reţinut în esenţă că inculpatul în data de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe