Connect with us

EVENIMENT

AUR a protestat împotriva TARIFĂRII discriminatorii a polițelor RCA pentru șoferii din București și Ilfov

Publicat

protest aur asf 3 scaled 1 e1722336062350.jpg

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat marți, 30 iulie, un protest în fața sediului Autorității de Supraveghere Financiară față de tarifarea discriminatorie a polițelor RCA pentru șoferii din București și din județul Ilfov.

Deputații AUR Gianina Șerban și Antonio Andrușceac au mers la sediul ASF pentru a discuta cu conducerea instituției despre acest subiect, iar după o întâlnire cu conducerea ASF a fost agreată ideea organizării unei dezbateri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Zone cu nivel scăzut de emisii în orașe. Restricții privind circulația mașinilor, în funcție de nivelul de poluare. PROIECT

Publicat

zone cu nivel scăzut de emisii în orașe. restricții privind

Zone cu nivel scăzut de emisii în orașe. În orașele din România se vor putea institui în curând zone cu nivel scăzut de emisii (ZNSE). În cadrul acestora în care se vor aplica restricții privind circulația vehiculelor în funcție de nivelul de poluare.

Citește mai departe

EVENIMENT

Concurs Miss/ Mister Down și competiție gastronomică ”Farfuria fericită” în proiectul ”Flori de Speranță” la Cluj

Publicat

downa 11 e1722319893229.jpeg

Asociația Down Centrul Educațional Raluca va derula în perioada 3-8 august cea de-a XIII-a ediție a proiectului „Flori de Speranță”, evenimentele având loc la Cinema Mărăști din Cluj-Napoca și Hostel Pădureni Landhouse aflat în satul Pădureni, comuna Mintiu Gherlii.

”Scopul proiectului este incluziunea socială a persoanelor cu nevoi special, promovarea potențialului artistic și creativ al acestora în contextul incluziunii sociale și culturale.

Astfel,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Încă 15 milioane de lei pentru asfaltarea drumurilor din Cluj, alocate de Consiliul Județean

Publicat

image001.png

15 milioane de lei au fost alocate suplimentar de Consiliul Județean Cluj pentru deszăpezirea și asfaltarea drumurilor județene.

Consiliul Județean Cluj a aprobat, în cadrul ședinței ordinare de marți, 30 iulie, un proiect de hotărâre pentru suplimentarea cu 15.000.000 de lei a bugetului pentru lucrări de întreținere a drumurilor. Suma vizează atât executarea lucrărilor de întreținere a drumurilor județene aflate în administrare, cât și servicii aferente…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

BTarena plătește peste 2 milioane de lei DIVIDENDE către Primăria Cluj-Napoca din profitul realizat între anii 2019 și 2022

Publicat

1cp btarena dividende premiera nationala e1722329654851.jpg

BTarena plătește dividende către acționarii săi. Primăria Cluj-Napoca va încasa suma de 2.186.756 lei. Celălalt acționar al societății, RADP Cluj, va primi 22.088 de lei, în cuantumul procentului pe care îl deține în S.A.-ul care administrează BTarena. Dividendele nu includ și profitul realizat în anul 2023, unul istoric, de peste 2.3 milioane de lei.

„În luna septembrie a acestui an se împlinesc zece ani de la inaugurarea sălii polivalente din Cluj-Napoca,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe