Connect with us

EVENIMENT

AUR oferă asistență juridică GRATUITĂ pensionarilor afectați de recalcularea pensiilor

Publicat

candidati aur george simion e1723988937598.jpg

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a făcut un anunț către pensionarii din România care se consideră nedreptățiți de recalcularea pensiilor pregătită de coaliția de guvernare PSD-PNL.

„Pensionarii nedreptățiți de sistemul de pensii sunt rugați să îmi scrie! Vă ajutăm pro-bono cu asistență juridică”, a anunțat liderul AUR pe pagina sa de Facebook.

AUR oferă asistență juridică GRATUITĂ pensionarilor afectați de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Strategia de dezvoltare a industriei de Apărare din România 2024 – 2030: nici o vorbă despre politizare și salarii mizerabile

Publicat

strategia de dezvoltare a industriei de apărare din românia 2024

Strategia de dezvoltare a industriei de Apărare din România 2024 – 2030 evită unele dintre cele mai mari probleme din sistem, dar vorbește despre revitalizarea unor capacități de producție închise de mult și despre digitalizare. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Victor Negrescu: Principala provocare pentru bugetul de anul viitor este identificarea fondurilor pentru planurile de redresare

Publicat

victor negrescu: principala provocare pentru bugetul de anul viitor este

Negociatorul-șef al Parlamentului European privind bugetul UE pentru anul 2025, eurodeputatul Victor Negrescu, a prezentat într-o postare pe rețelele sociale principalele provocări și repere cu privire la bugetul european de anul viitor în contextul realizării propunerii de buget a legislativului european.

Citește mai departe

EVENIMENT

OPINIE. Dragoș Damian, CEO Terapia: Hopa! V-a scăpat știrea verii…

Publicat

1724081685 dragos damian.jpg

Dragoș Damian, CEO Terapia, este de părere că cea mai importantă veste a verii este creșterea economică slabă a României, care indică o stagnare economică periculoasă și o creștere a deficitului bugetar.

„Românii sunt în concediu sau mini-vacanțe. Din concediu, sorbind o băutură răcoritoare pe terasă sau pe șezlong, atenția tuturor este captată de cele trei teme care inundă pe poate canalele media, Spitalul Pantelimon, care mai sunt și cum se întrec…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Cum va arăta Zona economică Est Alba Iulia. Licitație pentru concesionarea unui teren de pe șoseaua de centură

Publicat

video: cum va arăta zona economică est alba iulia. licitație

Primăria Alba Iulia organizează licitație pentru concesionarea unui teren în zona parcului de activități de pe șoseaua de centură – Zona economică Est.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe