Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Autocar ieșit în decor, într-o localitate din Cluj

Publicat

Un accident rutier a avut loc, vineri la amiază în județul Cluj. Din primele date, șoferul unui autocar a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit cu autocarul în afara drumului. Nu au fost persoane rănite.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier în Răscruci, în urma căruia un autocar a ieșit în afara părții carosabile.

UPDATE 2, ora 16.30: La misiune au luat parte o autospecială cu apă și spumă, două autospeciale cu modul de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și una SAJ. Nicio persoană nu a fost transportată la spital. În autocare se aflau 52 de pasageri.

UPDATE ora 16.10: Accident în Cluj. Precizările polițiștilor

„Din primele informații, un ansamblu de vehicule (autocar și remorcă), în care se aflau mai multe persoane, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Botoșani, ar fi ieșit în afara părții carosabile după ce conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului două persoane au necesitat îngrijiri medicale.

acc cluj (16)

Traficul se desfășoară pe un singur sens, alternativ”, a precizat IPJ Cluj.

În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului ocupanții erau ieșiți din autocar, iar până acum două persoane au solicitat consult medical.

La fața locului sau deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și trei ambulanțe SMURD.

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Datoria României a crescut cu o sumă imensă, într-o singură lună. A ajuns la 52,4% din PIB. Cum arată cifrele iresponsabilității

Publicat

datoria româniei a crescut cu o sumă imensă, într o singură

Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a urcat, în februarie 2024, până la 841,292 miliarde lei, de la 801,687 miliarde de lei în luna precedentă. Vorbim despre o sumă imnesă, de aproximativ 40 de miliarde lei, de la o lună la alta. 

Informația se regăsește în datele publicate de Ministerul Finanţelor MF), transmite Agerpres.

Ca procent din PIB, datoria guvernamentală a crescut la 52,4%, de la 49,9% în ianuarie.

În a doua lună a anului, datoria pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mitropolitul Andrei a distribuit sute de pachete de Paști. Printre beneficiari se numără și romii din Pata Rât și Turda

Publicat

pachete alimente 3.jpg

Mitropolitul Andrei a distribuit, în Săptămâna Mare, 400 de pachete cu alimente de Paști, inclusiv pentru romii din Pata Rât și Turda.

Mitropolitul Andrei al Clujului, Maramureșului și Sălajului a distribuit, în Sfânta Săptămână a Patimilor, 400 de pachete cu daruri de Paști persoanelor din evidența Sectorului social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

Printre beneficiari s-au numărat și romii din comunitățile de la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer din Alba, testat pozitiv pentru substanțe psihoactive. Unde a fost tras pe dreapta de polițiști

Publicat

peste 100 de șoferi trași pe dreapta de polițiștii din

Un bărbat tras pe dreapta de polițiștii din Blaj a ieșit pozitiv la testul pentru substanțe psihoactive. Cazul s-a petrecut în data de 2 mai și a fost comunicat o zi mai târziu, pe 3 mai 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 mai 2024, în jurul orei 16.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau împreună cu polițiștii rutieri din Blaj, pe raza localității Crăciunelu de Jos, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

AȚI VĂZUT-O? O minoră din Alba Iulia a dispărut de mai bine de 12 ore. POLIȚIA ȘI FAMILIA O CAUTĂ

Publicat

aȚi vĂzut o? o minoră din alba iulia a dispărut de

Polițiștii din Alba caută o minoră care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 2 mai 2024, în jurul orei 20.00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie de 54 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 19.00, nepoata sa TOMA ELENA CĂTĂLINA, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe