Connect with us

EVENIMENT

Autocisternă cu 26 de tone de motorină, răsturnată pe raza comunei Tutova – Vaslui

Publicat

O autocisternă înmatriculată în Republica Moldova, care transporta 26 de tone de motorină, s-a răsturnat în noaptea de joi spre vineri pe DE 581, în localitatea Bădeana, comuna Tutova, pompierii militari vasluieni asigurând măsuri PSI în zonă.

„La sosirea echipajului de intervenţie, cisterna încărcată cu motorină se afla răsturnată în afara carosabilului, doar capul tractor găsindu-se pe şosea. Din autocisternă se scurgea combustibil din două compartimente. Au fost asigurate măsuri PSI, au fost închise capacele compartimentelor şi au fost anunţate autorităţile competente. În cursul acestei zile (vineri – n.r.) va fi adusă o macara de mare tonaj care va încerca să repună autocisterna pe şosea. Acţiunea a fost condusă de comandantul Detaşamentului de Pompieri Bârlad, Viorel Codreanu”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat, pentru AGERPRES, că accidentul s-a produs după ce şoferul autocisternei a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în afara părţii carosabile, în urma evenimentului nefiind înregistrate victime. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Incendiu în gara Cluj-Napoca. Un vagon dezafectat a luat foc

Publicat

incendiu gara1.jpg

Pompierii clujeni intervin în zona gării la un incendiu care a izbucnit la un vagon dezafectat.

Incendiu în gara Cluj-Napoca. Un vagon dezafectat a luat foc

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin cu două autospeciale, pentru a stinge un incendiul

Potrivit ISU Cluj, acesta a izbucnit la un vagon dezafectat în apropierea gării iar, din primele date, flăcările s-au extins parțial și la o magazie.

La această oră nu sunt anunțate persoane…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din comuna Livezile, REȚINUT de polițiști. A fost prins băut la volanul unui autoturism

Publicat

bărbat din comuna livezile, reȚinut de polițiști. a fost prins

Un bărbat de 40 de ani din comuna Livezile a fost fost reținut de polițiștii din Aiud după ce a fost prins băut la volanul unui autoturism. 

Potrivit IPJ Alba, a data de 31 august 2024, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, în timp ce acționau pe raza localității Aiudul de Sus, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Livezile, județul Alba.

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Motociclist din comuna Întregalde, prins de polițiștii din Alba Iulia în timp ce conducea băut. Ce alcoolemie avea

Publicat

motociclist din comuna Întregalde, prins de polițiștii din alba iulia

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Întregalde s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiștii din Alba Iulia în timp ce conducea o motocicletă, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 august 2024, în jurul orei 23.45, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Mureșului din municipiu, au oprit, pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce planuri are noul primar din Abrud, pentru oraș. Radu Tuhuț: Curățenie, educație, sănătate și drumuri

Publicat

ce planuri are noul primar din abrud, pentru oraș. radu

Ce planuri are noul primar din Abrud, pentru oraș? După alegerile locale, Abrudul va avea un nou primar în persoana deputatului Radu Tuhuț, fost președinte al PSD Alba și fost primar la Ciuruleasa. 

Acesta a reușit să îl învingă pe actualul primar, Cristian Albu (PNL). În calitate de primar, Albu a avut un mandat foarte bun, reușind să schimbe total zona centrală a orașului și să aducă o serie de investiții în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe