Connect with us

ACTUALITATE

Autoklass, dealer auto, a deschis în Cluj un showroom dedicat vânzării de mașini rulate. Află mai multe detalii!

Publicat

autoklass cluj 16061449.jpg

Autoklass, unul dintre cei mai importanți dealeri auto din România, a deschis în Cluj un showroom dedicat vânzării de mașini rulate.

Care sunt cerințele tale atunci când vrei să-ți cumperi o mașină?

La Autoklass Cluj, consultantii de vanzari sunt pregatiti sa te ghideze in alegerea soluției potrivite pentru tine!

Autoklass îţi oferă flexibilitate, respect, integritate, atitudine pozitivă şi iniţiativă. Aceste valori reprezintă baza rezultatelor companiei și sunt susținute de capacitatea de dezvoltare, de profesionalismul managerilor și al angajaților și de cultura organizațională solidă a Grupului Autoklass.

Cu o experiență relevantă de vânzări de peste 17 ani, grupul Autoklass este unul dintre principalii jucători de pe piața auto premium, oferind o alternativă viabilă și sigură pe piața autohtonă. Cu sediul în București, Autoklass operează opt sucursale, dintre care trei sunt situate în București, iar restul sunt poziționate în unele dintre cele mai mari orașe din România: Constanța, Ploiești, Sibiu, Timișoara și, începând cu anul 2021, în Cluj-Napoca. Astfel, Autoklass este situat strategic în regiunile cu cel mai mare PIB pe cap de locuitor și cotă PIB în PIB-ul național.

mercedes benz b 180 d

Compania, din 1996

Compania s-a înființat în anul 1996, la Constanța, și obține calitatea de dealer autorizat Mercedes-Benz în anul 2000. An după an, Autoklass a continuat să se extindă, deschizând, în anul 2008, unul dintre cele mai mari centre de vânzări și service Mercedes-Benz din sud-estul Europei: Autoklass Chitila. Aceasta sucursală reprezintă nava amiral a grupului Autoklass și primește, în anul 2018, distincția de Centru de Excelență în Tinichigerie şi…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

FOTO: Elevi ai Colegiului Militar Alba Iulia, premiați la Concursul Național de Fizică „Constantin Sălceanu”

Publicat

c22 1000x600.jpg

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, pasionați de domeniul științei și de disciplina fizică, au obținut premii la Concursul Național de Fizică „Constantin Sălceanu”.

Organizat începând cu anul 2003 de către Facultatea de Fizică din cadrul Universității de Vest Timișoara, concursul are ca scop promovarea interesului pentru fizică în rândul elevilor de liceu și selectarea de studenți, anunță reprezentanții colegiului.

Anul acesta, concursul s-a desfășurat atât la Facultatea de Fizică din Timișoara, cât și în centrele de concurs din Alba Iulia (Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”), Reșița și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Portugalia a început administrarea celei de-a patra doze de vaccin anti-COVID-19

Publicat

vaccinare bun.jpg

Portugalia a început administrarea celei de-a patra doze de vaccin anti-COVID-19 persoanelor în vârstă şi rezidenţilor de la căminele de bătrâni. anunțul a fost făcut luni, 16 mai 2022, de reprezentanți ai Direcţiei Generale de Sănătate (DGS), relatează Xinhua.

Administrarea celui de-al doilea booster a fost iniţial programată pentru începutul toamnei acestui an, însă a fost devansată din cauza creşterii numărului de noi infectări în Portugalia.

Potrivit DGS, săptămâna aceasta persoanele peste 80 de ani vor putea primi cea de-a patra doză în centrele de vaccinare sau în centrele medicale.

Comisia tehnică pentru vaccinare împotriva COVID-19 (CTVC) a DGS a recomandat cel de-al doilea booster pentru a îmbunătăţi „protecţia celor mai vulnerabile categorii ale populaţiei, având în vedere creşterea actuală a numărului de cazuri noi”.

DGS estimează că aproximativ 750.000 de persoane ar urma să fie imunizate în următoarele patru luni, inclusiv cele care se recuperează după COVID-19 în această perioadă.

Ulterior, a doua doză booster va fi oferită copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani şi persoanelor imunodeprimate.

Agerpres

 

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Cinefilii clujeni au DEZBĂTUT scene din „Insula Muzicii” cu REGIZORUL, la Cinema „Florin Piersic”

Publicat

whatsapp image 2022 05 16 at 10.36.24 am e1652712671754.jpeg

Premiera de gală a lungmetrajului independent „The Music Island” („Insula Muzicii”), regizat de Cosmin P. Zaharia, a avut loc duminică, 15 mai, în Cluj-Napoca, la Cinematograful „Florin Piersic”. Evenimentul a angajat clujenii iubitori de film într-o experiență completă, de la covorul roșu pe care au pășit la intrare, până la discuțiile ulterioare proiecției.

„Este un film despre migrație, obsesia reușitei financiare, eșecul repetat al tânărului debusolat de iluzia prosperității și dramele generate de familia disfuncțională.

Personajul central al filmului, Alex, este un român emigrant care își construiește propria sa insulă, aceasta fiind o metaforă a libertății.

<<Alexandru cel Mare>>, după cum a fost poreclit de personaje cheie, protagonistul e supus greșelii umane și atrage, prin eroarea de judecată, auspiciile unui destin irevocabil”, spune prezentatoarea evenimentului înainte…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Internet gratis prin rețea WiFi în mai multe locații din municipiul Alba Iulia. Primăria a început procedura de achiziție

Publicat

alba iulia cetatea alba carolina e1554983183897.jpg

Primăria Alba Iulia va beneficia de un voucher de 15.000 de euro, alocat de Comisia Europeană prin Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele pentru promovarea conectivității la internet în comunitățile locale.

Banii vor fi folosiți pentru instalarea de echipamente pentru puncte de acces gratuit la internet prin WiFi în spații publice din municipiu.

Locațiile propuse sunt:

  • Palatul Principilor
  • Muzeul Principia
  • Centru Info Turistice
  • Piața Regina Maria
  • Parc Cetate
  • Sediu primărie
  • Direcția Programe
  • Direcția Venituri
  • Direcția Asistență Socială

Pentru realizarea rețelei de WiFi gratuit, primăria a demarat procedura de achiziție. Potrivit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe