Connect with us

EVENIMENT

Autoritatea de Supraveghere Financiară va putea bloca site-urile entităţilor care fac reclame înşelătoare. OUG, adoptată de Guvern

Publicat

autoritatea de supraveghere financiară va putea bloca site urile entităţilor care

Autoritatea de Supraveghere Financiară va putea bloca site-urile entităţilor care fac reclame înşelătoare. Guvernul a adoptat vineri o ordonanță de urgență prin care ASF va putea solicita furnizorilor de reţele şi servicii de comunicaţii electronice să blocheze accesul la conținutul site-urilor web ale entităților care nu sunt înscrise în Registrul autorității.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Țeapa imobiliară Parc Residence Alpha din Alba Iulia: Ovidiu Jidveian rămâne în arest preventiv. ÎCCJ i-a respins apelul

Publicat

Țeapa imobiliară parc residence alpha din alba iulia: ovidiu jidveian

Ovidiu Jidveian rămâne în arest preventiv după ce Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins cererea acestuia. Decizia a fost dată de magistrații instanței superioare, în data de 15 iulie 2024. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Încă două trupe și-au anulat concertele de le Electric Castle, cu doar o zi înainte de începerea festivalului

Publicat

royel otis.jpg

Organizatorii Electric Castle au anunțat marți, cu doar o zi înaintea începerii festivalului, că încă două trupe anunțate pentru ediția de anul acesta și-au anulat concertele.

Trupa australiană Royel Otis și DJ-ul american Ron Trent și-au anulat concertele de la Electric Castle, au anunțat organizatorii festivalului, cu doar o zi înainte de deschiderea porților. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, marți.

Încă două trupe și-au anulat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce i-a spus un taximetrist din Alba unei femei care și-a uitat telefonul mobil în mașină. Cum au anchetat polițiștii cazul

Publicat

un live pe facebook i a adus unui bărbat din alba

Cazurile în care un client își uită telefonul într-o mașină de taxi sunt destul de des întâlnite. Însă sunt puține cazurile în care clienții își recuperează telefoanele uitate în mașină. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Drama unui copil din Alba care timp de șase ani a fost abuzat de către tată. Pentru a-și proteja sora și mama a ținut totul ascuns

Publicat

o femeie din blaj și a agresat și amenințat fiul minor

Drama unui copil din Alba care timp de șase ani a fost abuzat de către tatăl său este descrisă de magistrații Judecătoriei Sebeș, într-o motivare a instanței de judecată. O primă decizie în instanță a fost dată de magistrații din Sebeș, în data de 12 iulie 2024. 

Citește mai departe