Connect with us

EVENIMENT

Avarie la rețeaua de apă potabilă din Cugir. Locuitorii unei străzi din oraș rămân fără apă

Publicat

avarie la rețeaua de apă potabilă din cugir. locuitorii unei

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă miercuri, 27 septembrie 2023, pe o stradă din orașul Cugir, din cauza unei avarii.

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Cugir informează consumatorii că în data de 27.09.2023, furnizarea apei va fi întreruptă pe o stradă din orașul Cugir.

Alimentarea apei va fi întreruptă pe strada George Coșbuc, din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă, până la remedierea acesteia.

La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

LIVE-VIDEO: Slujba din VINEREA MARE, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Prohodul Domnului, procesiunea cu Sfântul Epitaf

Publicat

live video: slujba din vinerea mare, la catedrala Încoronării din alba

Slujba din VINEREA MARE, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. În Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia are loc Denia Prohodului Domnului, cu procesiunea Sfântului Epitaf. Sute de credincioși participă la slujbă și apoi la procesiunea prin care se înconjoară biserica. 

Sfânta şi Marea Vineri este ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui Dumnezeu şi a fost pus în mormânt, fiind, potrivit tradiţiei, zi de post negru, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Elevii din Sebeș primesc batoane cu fructe la școală, până la finalul anului școlar. Achiziție făcută de Primărie

Publicat

elevii din sebeș primesc batoane cu fructe la școală, până

Elevii din Sebeș primesc batoane cu fructe la școală, până la finalul anului școlar, ca suport alimentar. 

Primăria Sebeș a cumpărat în luna aprilie, prin intermediul platformei SEAP, batoane cu conținut de fructe/semințe oleaginoase, ca suport alimentar, pentru elevii din municipiu, până la finalul anului școlar 2023 – 2024.

Valoarea totală a produselor a fost de 265.603,36 de lei, fără TVA (circa 53.450 de euro). Ofertantul este Nutribon SRL din Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„U” Cluj – Dinamo. „Șepcile roșii” au nevoie de victorie pentru a rămâne în lupta pentru primele două locuri din play-out.

Publicat

u cluj dinamo bucuresti.jpg

Echipele „U” Cluj și Dinamo București se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 20:00 pe Cluj Arena unde vor disputa a opta partidă din play-out. „Șepcile roșii” trebuie să obțină o victorie pentru a avea șansa să revină pe primele locuri din play-out la finalul etapei.

FC Universitatea Cluj vine după o înfrângere suferită în deplasare împotriva echipei U Craiova 1948. Oaspeții au început prima parte a partidei în forță și au deschis scorul în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Șeful UPU Alba, Aurel Crișan: Turele sunt deservite de un singur medic. E nevoie de cumpătare, evitați să ajungeți la spital

Publicat

video Șeful upu alba, aurel crișan: turele sunt deservite de

Șeful UPU Alba, Aurel Crișan, averitizează că turele la Unitatea de Primiri Urgențe sunt deservite de un singur medic. Este nevoie de cumpătare, evitați să ajungeți la spital, spune acesta. 

Șeful Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Alba, medicul Aurel Crișan, a îndemnat la cumpătare, în contextul Sărbătorilor Pascale.

Citește și URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe