Connect with us

EVENIMENT

Avertizare Cod Galben de furtuni în Alba, marți după-amiaza. Ploi torențiale, descărcări electrice și grindină. Zonele vizate

Publicat

nori furtuna 3 1000x600.jpg

Meteorologii au emis marți după-amiaza o avertizare Cod Galben de furtuni, valabilă până la ora 15:30 în mai multe localități din Alba.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Gianina Șerban, deputat AUR: Marcel Ciolacu le spune pensionarilor umiliți „să se relaxeze”. Legea trebuie modificată urgent!

Publicat

gianina serban aur 1.jpg

„Nonșalanța cu care Marcel Ciolacu vorbește despre haosul recalculării pensiilor arată grija de fațadă pe care PSD o are de 34 de ani pentru seniorii țării. Premierul le spune pensionarilor, care s-au trezit cu veniturile tăiate după recalculare, „să se relaxeze”.

Cum se poate relaxa un pensionar care a rămas cu 440 de lei după recalculare, în condițiile în care și așa avea o pensie mizerabilă de 1.200 de lei? Cum se pot relaxa pensionarii cu handicap…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Trupa clujeană „Hara” a CÂȘTIGAT finala prestigioasei competiţii internaţionale InterContinental Music Awards

Publicat

official finalist hara e1724671299461.jpg

Solistul Trupei Hara, Flavius Buzilă, a anunţat, luni, că piesa formaţiei ”Rollercoaster” a câştigat finala prestigioasei competiţii internaţionale InterContinental Music Awards, de la Los Angeles (SUA), la categoria European Folk.

„Eram finalişti cu trei piese la InterContinental Music Awards – ‘Sărbătoare’, la categoria BritPop, ‘Rollercoaster’ şi ‘Noapte Albă’ la categoria European Folk – şi tocmai am fost anunţaţi că suntem…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Razie în trafic, la Cluj. Mai mulți șoferi au fost prinși beți la volan

Publicat

fiola alcool volan blurat.jpg

O acțiune de amploare pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și droguri la volan a fost desfășurată săptămâna trecută de polițiștii rutieri din Cluj.

În perioada 19 – 25 august, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, sub coordonarea Serviciului Rutier, au desfășurat o acțiuni ample de prevenire și combatere a consumului de alcool și substanțe interzise la volan, cu scopul de a crește siguranța…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Gloria Buzău – „U” Cluj, 0-2. Clujenii sunt LIDERI în Superligă

Publicat

59cd09bd9cef4 ucluj hero img e1586074744250.jpg

Luni seara, Universitatea Cluj a întâlnit-o în deplasare pe nou-promovata Gloria Buzău, în penultimul meci al etapei a 7-a a Superligii de fotbal. Clujenii erau neînvinși și ocupau poziția a 3-a cu 12 puncte, în timp ce buzoienii dețineau lanterna roșie, cu 5 puncte. După un meci controlat aproape în întregime, clujenii câștigă cu 2-0, goluri marcate de Nistor (min.27 – pen.) și Thiam (min.43). „U” este lider în Superliga, cel puțin până etapa viitoare.


Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe