Connect with us

EVENIMENT

Avertizare de la Ministerul de Externe pentru românii care merg în vacanță în Grecia: Risc crescut de incendii

Publicat

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Secretariatul General de Protecţie Civilă avertizează că există un risc ridicat de incendiu de vegetaţie (grad 4 din 5) în data de 22 iulie 2019, pe fondul vântului şi al temperaturilor ridicate pentru regiunea Attica, Insula Eghina, Insula Salamina şi sudul Insulei Evia.

Potrivit MAE, Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Atena: +30 210 6728879, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Elenă +30 6978996222 şi cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro şi www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Peste 900 de secții de votare în străinătate, la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Precizările MAE

Publicat

peste 900 de secții de votare în străinătate, la alegerile

Peste 900 de secții de votare în străinătate, la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Ministerul Afacerilor Externe organizează, prin Misiunile Diplomatice și Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secții de votare în străinătate la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din 9 iunie 2024.

Ministrul afacerilor externe Luminița Odobescu a emis, în acest sens, ordinul ministrului afacerilor externe nr. 868/2024 publicat in Monitorul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CTP Cluj: Din 13 mai, linia M39 va avea o stație SUPLIMENTARĂ

Publicat

autobuze ctp.jpg

Compania de Transport Public Cluj-Napoca informează locuitorii cartierului Cluj Due, apartinând UAT Chinteni că, începând cu data de 13.05.2024, linia M39 va avea alocată suplimentar o stație amplasată în centrul cartierului, respectiv pe strada Oltului.

Stația Oltului va fi deservită atât tur cât și retur. Cu această ocazie va fi suplimentat și numărul de curse pe linia M39.

CTP Cluj: Din 13 mai, linia M39 va avea o stație SUPLIMENTARĂ

Orarul de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Cupa „Regele Ferdinand I” la șah rapid, la Alba Iulia. 140 de jucători din cinci țări, prezenți în Cetatea Alba Carolina

Publicat

video: cupa „regele ferdinand i” la șah rapid, la alba

Cupa „Regele Ferdinand I” la șah rapid. La Alba Iulia a început sâmbătă, 11 mai, Cupa „Regele Ferdinand I” la șah rapid. La turneul desfășurat în perioada 11-12 mai participă circa 140 de jucători din cinci țări, între aceștia fiind și nouă Mari Maeștri Internaționali. 

Competiția se desfășoară la Palatul Principilor, sala Transilvania din Cetatea Alba Carolina. Directorul de turneu este șahistul albaiulian Mihnea Costachi.

„O să fie aproximativ 140…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Imagini rare și spectaculoase. Aurora boreală, produsă de o furtună solară, vizibilă la Cluj

Publicat

aurota1 1000x600.jpg

Fenomen rar la Cluj. Aurora boreală a fost vizibilă vineri seara între dealul Feleacului și Cluj-Napoca, pictând cerul în culori neobișnuite.

Spectacolul de pe cer, de vineri noaptea, care a fost vizibil în mai multe zone ale țării, nu doar la Cluj-Napoca, dar și în alte părți ale lumii.

Imagini rare și spectaculoase. Aurora boreală, produsă de o furtună solară, vizibilă la Cluj

Meteorologii din SUA au transmis că o furtună solară de o intensitate rară…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe